Club boring

Inga direkta planer att följa dagens schema... Allt blir uppskjutet pga att man inte känner för att plugga en dag so mdenna. Var ivåg en sväng till Falun och pluggade på förmiddagen, räcker inte det?! Nej men får väl skylla mig lite själv också kanske eftersom jag tar på mig mer arbete än vad jag egentligen klarar av. 

Ska försöka få tag i doktorn också så att vi kan ändra på min medicin, för de funkar inte på mig! 
Sedan så kan jag meddela Er alla som är nyfikna på när mitt tillskott kommer, pumpen, den 29 maj kommer den att sitta på ordentligt och länge, förhoppningsvis!

Nu ska ja ta och koka mig en stor kopp TE och sätta mig ut på balkongen och försöka plugga lite ändå :D Eventuellt att jag ska gå ner och boka bastun till helgen, får se om jag orkar ta mig över vägen och hämta nyckeln, haha! 

Take care!

Mjölkmage

Hemkommen från mor&far nyligen var dit och fick lite middag i mig :D 
Igår drack jag mjölk + milkshake så min mage ser ut som en gravidmage... inte kul!!! Den gör ont :( 


Samling kvart i 2! Shit nu ska det återigen bli fotbollspremiär för Biffen! ;D Ska blir grymt KUL! Hoppas att min fot håller bara, ska be pappa tejpa den innan samlingen imon.

Ps. You R Loved!

Ångest mest hela tiden...

Varför har jag i flera månader, faktiskt år, gått och bärt på all denna last? Varför fick jag inte den här hjälpen tidigare? Genom att tala ut om en massa saker som jag hela tiden ältar fram och tillbaka tillsammans med en kurator, så känns det mycket bättre. Eller rättare sagt alla känlsor släppte och kom fram till varför jag nog mår så som jag gör, fick svara på en massa frågor med olika svarsalternativ. Det underliga var att jag inte kände så mycket känslor under själva besöket, men dock efter i bilen hem kom alla tårarna som bara har väntat på att få komma ut. Skönt på sätt och vis, för jag vill inte pressa fram mina känslor, men så skönt när de kommer av sig själv. Så utifrån frågeformuläret fick hon liksom fram en "bild" om hur jag mår och hur vi eventuellt ska gå tillväga. Och det var lite så som jag hade förfarat att jag mår egentligen inte så bra inombords, tänker bara tillbaka i tiden, typ 80 %. Sedan tänker jag på framtiden 10% och Nutiden 10%. För att man ska slippa känna sådana känslor jag känner så ska egentligen all procent ligga i Nutiden, men i mitt fall går det inte. 

Med mig hem från kuratorn fick jag två hemuppgifter som jag ska fixa till nästa gång. Den ena blir nog ganska lätt, dock tror jag att den andra blir mycket svårare, den som innebär att jag måste tvinga mig själv till att göra någonting som jag helst av allt inte vill (Fast det är det som jag vill mest av allt) Eh, jo men det är svårt att förklara...

Tänkte på en sak som hon frågade...:"Om du skulle ha kommit till mig för 5 år sedan, hade det varit samma Anna som idag?" Svar: Absolut inte...
Sedan en fråga till: "Om jag var en sagofe och kunde förvandla saker annorlunda för dig, såsom när du vaknar upp imorgon, hur vill du att ditt liv ska se ut?" Svar: Helt annorlunda, fri från sjukdom....osv. 




Ps. You R Loved





Tussilagoooooo :-D

Hej svejs!
 

Precis inkommen från en löparrunda på cirka 3 kilometer, mkt sköönt... Med ljuvlig musik i öronen från mp3-spelaren tog jag mig runt ABB och upp i lillskogen. Sedan hände en ganska rolig sak, precis när man satt sig ner ringer telefonen och jag blev överlycklig när jag kunde svara på frågan vad jag gjorde, att jag precis kommit hem från löparrundan, YES! Har fått inbjudan för träning nu i maj, så nu måste fläsket försvinna. Såg åp Big Brother igår, Linda Rosing hade gått upp 13 kilo sedan hon klivit in i huset, allvarligt!?

Pappa är bortflugen ur huset, mamma kicka ut han, haha! Nej absolut inte... kan man vara mera nykära än dessa två turturduvor?! :D Glad att mina föräldrar håller ihop!!! Pappa är i Kramfors och arbetar och blir borta i 7 veckor, men han dyker upp nästnästa helg iaf :D

Nu är det  så underbart ute, blommor och hundbajs kommer fram efter snön, nu menar jag inte att jag gillar bajs men ni fattar! Sedan tänkte jag visa upp morsans kusin som är bodybuilder, SHIT!


Coconut!

Eftersom dagen började med tvättning av kläder så tog jag mig tillfället att ha en liten spa-dag här hemma för mig själv :D Skrubba kroppen, måla naglar, noppa ögonbryn osv. Sedan dammade jag av gitarren och körde lite Winnerbäck ;D Ackorden sitter fortfarande kvar, helt sjuk efter detta långa uppehåll!!

Tänkte ta tag i saken och komma ut i lite i helgen, förhoppningsvis då blir det imorgon! Men innan kvällen kommer ska ja till Torshyttan. Hade tänkt stanna en natt åtminstone men tror inte det blir så. Lite synd, eftersom det är så mysigt att vakna upp mitt i skogen, där det inte finns några lastbilar som står och går på tomgång utanför fönstren, eller att hemtjänsten plingar på min dörr istället för att trycka på lysknappen (har hänt flera ggr nu, tidigt!!!) De måste ha ny personal alltså... Trist att väcka nån klockan 6 som kan sova hur länge hon vill!!

Skulle äta min egna kebabsallad idag, och tänkte då att man kanske skulle försöka sig på att göra ett sådant där eget tunnbröd (trots att jag slutat med mjukt bröd) Men jag blandade degen och upptäckte sedan att jag inte äger en kaveljävel! Så det blev till att slå in Aurora i plastfolie, men det gick ju också bra ;D Men har lärt mig att från och med nu alltid ha håret uppsatt i knut vid matlagning, annars är det lätt hänt att hårstrån fastnar i degen, usch!

Peace!


Gult!

Äntligen skiner solen, den har jag väntat på hela dagen. Dumt att komma nu när jag har varit och solat i Sandviken pga den inte var framme på förmiddagen... Påsk påsk påsk, varför firar vi någonting som har med Jesus att göra med en massa ägg och häxor och fjädrar, och GODIS?! Jag är en sådan person som inte pyntar med sådana saker, även när det är jul (hatar tomtar) Visst att det kan väl vara fint med gula dukar och gardiner, neee!!! Men alla får göra som de vill, men som sagt fattar inte det här med ägg och  häxa?!


Funderar starkt på att gå ut i helgen, var ju ett bra tag sedan så hoppas på att det blir så. Sedan hittade jag en mycket trevlig lapp i skolan i går där det stod om studentkryssning... så nu eventuellt med på en sådan, det var inte så dyrt +++ att det kommer att finnas en massa singel studenter, YES!!


Kan Ida ringa nu då, hon skulle fixa fram kvällsmat åt mig så jag hoppas det blir något riktigt gott!


I helgen är man bjuden på påskmiddag i stugan, bastu mm. Får se om det blir något svalkande dopp i sjön för min del. Mamma tyckte jag var dum i huvudet som hon så fint uttryckte sig. Vi får se...


Peace!


Kalmar, Uppsala, ...

Kalmar, Uppsala, Linköping, Lysekil....mmm Det är de ställen jag har sökt arbete. SÅ nu vet man aldrig vad som kan hända i framtiden, det enda jag vet på arbetsfronten är att det blir Hofors i sommar iaf, så då kan jag pendla från stugan ;D

Nu ska ja ta mig in till Sandviken och luncha med syster... Inhandla lite mat och så.. Eventuellt att ja hinner in på mammas arbete och sola, eftersom denna sol som visar sig just nu bara ger mig fräknar!!


F´r Underbart!

Torsdagen: Upp vid klockan 6 och koka gröt för att sedan åka in till Hofors för att lämna in bilen på Service, blev även billigare än beräknat :D Sedan hem och titta på Vakna med the Voice, få sig några skratt till Henrik Dorsin. Men denna dagen skulle bestå av flera minuter eller rättare sagt timmar med Henrik Dorsin...hehe
Kusin Vitamin och jag for ner till sthlm vid nio snåret. Efter lite felkörningan så kom vi ändå rätt tillslut, Tacka vet vid GPS haha! Vi kom fram till världens minsta parkeringshus när Malin efter lite om och men tillslut lyckades parkera bilen i den lilla fickan! :D Vi hade planer på att fördriva tiden i storstan med att shoppa och förhoppningsvis hinna med en musikal om den nu inte var slutsåld. Det första vi gör är att traska till Oscarsteatern för att få biljetter, och visst fick vi det, så det blev My Fair Lady :D


Den Skulle ju börja halv åtta, så visst hade vi tid att fördriva, massa steg på stegräknaren och det resulterar ju i att man kan unna sig besök på Donken och Pizza Hut :D Vi beställde nån meny så att man fick en dricka på 1,6 liter, så några toabesök efter hade vi gjort av med alla denna vätska.

Efter att ha gjort av med lite pengar, så var det dags för Oscars och artister som Helene Sjöholm, Tommy Körberg, Henrik Dorsin (kungen) och Jan Malmsjö mfl. För att göra en musikal kort, handlar det om en fattig flicka som pratar riktigt slumdialekt, som blir upplärd av Henning (en lärare) efter ett vad om att han kan få denna flicka till att prata Reeeeent! AEIOUYÅÄÖ.... När man är på Oscars för man inte vara rädd för höjder inte:

Efter showen, var vi allt trötta i våra ben och muskler efter all denna shopping under dagen. Men vi tog oss till bilen som bara var några minuter bort. När vi väl kommit in i p-huset höll jag på att bli överkörd av nån jävle stockholmare som tydligen trodde han ägde stället, (Malin: "JÄVLA MIFFO") roligaste med det hela var att han inte ens kom ut ur p-huset, haha! Nu skulle vi till Arlanda för att hämta upp Berry och Jerry! Om om de var bruna, nähe?! ojoj....

Och var ja liiiite trött eller?? Haha
Men hem kom vi och snön hade som tur var försvunnit (lite iaf)!

I helgen har mamma och pappa hjälp mig städa bilen, hittade massa konstiga fack, säger inte var :P Senare idag ska jag hämta upp systeryster som varit på studenkryssning... Hoppas hon inte föll överbord, vore ju allt för trist. Sedan har mammut och papput bokat resa över nyår till Thailand i TRE veckor, nee inga avis. Roligaste av allt var att mamma nämde: "Men nästa år så får ju ni åka med igen, som vi har lovat" WHAT? Hade ja inte hört nått om..."Jo men då fyller ju jag 50 så då är det min tur att bjuda er!" SÅja, hejjja världens bästa mamma! Ikväll blir det att åka och hälsa på dem eftersom den vankas hempizza, och mamma gör världens godaste!


//Det vore väl F´r Underbart :D




Vintern rasat ut bland...

Vaknar av att syster ringer, "JAG har missat bussen!" Snäll som man är så bjuder man på skjuts, skulle ju ändå göra  några ärenden i sandviken. Så nu är rutan fixad, fick ett stenskott på vägen hem från falun igår nämligen och imorgon ska bilen iväg på service, tänkte passa nu när man är lite tät iallafall! 

I måndags var jag i Gävle en sväng och luncha på Java med gamla Bettan ;D Mycket trevligt, sjukt längesen vi sågs.
Sedan blev det en fika i Sandviken, hade ju lovat mamma det + att vi sprang in i kusin och kusinbarn så de fick också följa med. Isak åt en grön groda, eller han åt mest marsipanen! 

Igår vid styrelsemötet kom det fram till att vi har en bastu i föreningen som vi kan låna, men varför säga det NU?!  Så nu blir det bastu minsann!

Nu har jag suttit och skickat iväg flera arbetsansökan till bla Uppsala, Linköping, Norrköping och Lysekil. Så jag hoppas jag får napp någonstans iallafall :D Imorgon blir det till att stiga upp i ottan och skjutsa in bilen till Hofors, sedan bär et av till Sthlm med Malin, får se vad vi hittar på. Vi ska iallafall hämta hem moster och morbror från Gran Canaria vid midnatt. Sedan blir det sjukhuset hela fredagen typ, ska till kurator och sedan till sjukhuset för att hämta pumpen!!!

Nej nu ska jag sätta på mig skorna och ge mig ut en sväng, kan inte riktigt träna ännu eftersom foten inte är riktigt bra, har fortfarande ont i den.


Rock on!

RSS 2.0