löööörda

Sitter såhär på kvällskvisten och stämmer gitarren, lirar lite winnerbäck och schlager för att huvudet ska bli trött så jag kan gå och lägga mig. Men inte är ja trött inte, sitter här och försöker få mig själv att skratta genom att köra lite med webcam och ta en massa löjliga kort, tycker själv att ja är skitrolig, hah!
Är chaffis idag, får se om ja behöver hämta nå folk inatt eller om det blir lugnt.. Ska ju upp tidigt imon och äta frulle eftersom jag ska iväg på match som börjar 11.

SMS "Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip" SMS "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip" Glad av att höra av dig vännen ;D

Pulka, det har jag inte hunnit med denna vinter heller, men än är ju inte vintern slut... Kommer att tänka på en lagfest vi hade när jag och Cissi åkte bob uppe i hofors skidstugan nerför nån backe, och vi höll på att slå hjäl oss, haha! Sedan försökte vi med skjärtlapp och jävlar vad jag flöög, haha! När man gör sådana typer av grejor blir man som ett litet barn på nytt. Ja kommer nog aldrig att bli riktigt vuxen, trots att jag under de senaste åren har samlat på mig massa vuxenpoäng. Egen lägenhet, ny bil, sparar i fonder, tagit examen, vidarutbildar mig...+++++++

Här kommer lite bilder från min sega kväll:
  

           ///Biffen

sent sent

Testar de nya pjucksen...

Ibland önskar man faktiskt att man flyttat ifrån BigBay, no friends left.. They have left the building! Var riktig sugen på utgång igår, men lacka ut totalt idag.. Ingen lust över huvudtaget, istället åkte ja in och hämtade syster i valbo efter hennes jobb. Fast när jag väl kom dit så skulle hon åka med någon annan, det enda ja fick göra var att köpa ut alkohol, eftersom det lilla trollet ska ut och festa imorgon. Imorgon är jag även chaufför åt mammsen och pappsen, ev systeryster (vi får se, beroende på hur sent det blir).

Nej men kära vänner, kollegor..KOM HEM! Vart tog järnfemman vägen? Vart toh alla roliga lagfester vägen? Vart tog alla karlar vägen?! SINGEL SINGEL SINGEL SINGEL SINGEL!!!! AAAAAshffftgsdhfsd....

Nej men skål och tack för sällskapet! Men skorna var bra iaf, vilket kaaaaaaaaaap!


Solsken ;D

Att solen lyser, gör iallafall mig mycket GLAD! Humöret blir liksom automatiskt mycket bättre ;D Mer sol åt folket, mindre antidepressiva mediciner.

Det var nog längesen jag var så trött som jag var igår. Började med att man gick upp i ottan för att åka till lager 157 med syster, hanna och kristin. De tog kålen på mig, var helt slut, vi var väl hemma vid halv 4 tror ja.. en lång dag med shopping, men det blev en del iallafall.. Ett par nya sneakers, tjocktröja (ännu en grå som jag aldrig kommer att anv,) t-shirt, underkläder. SÅ nu har ja shoppingstopp ett tag iallfall :D Fast man vet aldrig.. haha. Sedan när ja kom hem bjöd ja flickorna + mamma och pappa på korvstroganoff med ris. Sedan slocknade ja sittandes framför datorn, fattar inte hur jag kunde somna i den ställningen ??

Sedan skulle jag gå hem, halkade till och trodde att hela knä skulle gå sönder igen, men det gick bra! Tack syster för att du skrattade! :P Sedan skulle vi titta på Bigbrother, dock satte syster på en gammal julkalender med teskedsgumman istället, sedan blev hon så trött så hon somnade. Så jag fick titta själv, fan vad du snarkar LARSSON!! MEn vi fick stiga upp tidigt for jag hade lovat mamma frukost vid nio!!

TAck och bock

Positivt ;D

Hej hej! Vill först och främst rikta mig till ER underbara singelkillar därute, imon blir det gymmet, BE THERE! Börjar rent av blir desperado alltså!! Hahaha...

Idag, har det varit en mkt bra dag! Började att man vaknade i ottan, åkte hem till syster för att äta frukost med henne, men hon sov ju.. Sedan åkte vi två iväg och bytte tillbaka min bil, så nu är den tillbaka ;D Sedan blev det lite shopping inhandlade en ny vårjacka en mörkblå som jag ska ha på mig imon när ja ska till falun och lager 157.

Träningen idag blev väl som den blev, men skjuta bör man väl alltid träna på eller?? Måste ändå säga att tjejerna är duktiga trots att alla går och tänker på hur allt egentligen ligger till, nu skiter vi i det tjejre, Tycker att vi tar tag i detta nu, inte mkt kvar, Sedan fixar vi världens lagfest och JAG ska vara fullast och spåra först! Tack, vilken förebild man är alltså, lagmorsa och beteer mig som om jag vore yngst, YES! Jag är barnslig, men hur ska man annars ha roligt?! Sjukt att man kan skratta åt ens egna skämt, haha!

Hämtade ut de där medicinen idag, och så här står det i bipacksedeln;: "..om du överväger självmord...ta då kontakt med din läkare" haha jo, men ska komma ihåg det, tänk att det finns sådana människor som går i sådana tankar :(. Tänkte på det, jag som är glad och positiv, hur blir det nu när jag ska äta antidepressivt?!? Blir jag sjukt glad eller ?? Svar nån..
Nej nu väntar jag på big brother som de börjat sända repriser på på tv400... så nu har ja nått att se på, på kvällarna!

Har även börjat äta nyttigare, så att ja ska slippa medicinerna mot mit kolesterol...H'r 'r lite bilder av vad jag ätit denna vecka, s'ger bara det heja keso!!

            Puss och PILL

..en operation ytterligare

Doktorn ringde och väckte mig i morse, God Morgon! Tur var det att jag påminde hälsocentralen att ja inet fått några labbsvar, eftersom jag verkat ha kommit bort i systemet..hah Grattis! Men fick veta att det var inte struma iallfall så nu har jag blivit testad för det tre ggr, så nu räcker det tycker jag. Det enda som var annorlunda var att jag hade för höga levervärden, men det hade jag sist också, ska försöka hålla koll på det!

Eftersom vi kan nu utesluta struma, så skrev hon ut ny medicin som jag ska börja med idag, Det är antideprissiv-medicin som jag ska käka nu, sedan får jag se om det blir bättre eller inte, hon tyckte jag skulle fortsätta med sömntabletterna iallfall, så nu är det bara att köra på .

Sedan kom hon med ett ytterliagre förslag... Så hon skulle skicka en remiss till kirurgen, så nu väntar jag på operationstid för att ta bort den här knölen. Äntligen, eftersom den också är psykiskt påfrestande, den gör att man hela tiden oroas över att det är något värre som en elakartad tumör, jag tänker alltid det värsta. Nej, men detg ska bli skönt att få den bortopererad, bara det inte blir så som sist, lokalbedövning på det stället är inte något som jag kan rekommendera, höll på att resa mig i sängen när jag fick injektionen, trots att jag var tvungen att ligga
helt stilla.
Undrar hur lång tid det kmr att ta innan jag får en op-tid?! Vill få det avklarat nu, nu, nu.....

Har varit ner och inhandlat lite mat och skulle in på blomsterhandeln och inhandla lite nya krukor och växter, men sjukt dåligt med utbud där nu alltså. Så det blev endast mat, så nu ska jag göra en pizzasallad med morötter i ;D Mumma!! Efter lunch blir det att åka in och gymma, basta och relaxa. Sedan får jag lånebilen idag, undrar vad det blir för någon då?!

Hej å hååå, kämpa på!

Helgen..

Helgen har varit skapligt lugn, har väl hunnit med att träffa lite folk osv iaf ,D Det blev kebab och bastu i går, i en helt timme! Jag vann även, fast sunkan nog ansåg att hon vann trots att hon redan hade sprungit ur bastun tre ggr innan mig. Sedan bestod kvällen av trevligt folk och melodifestival, vad hände med de låtar som ja tyckte vara skapliga, nej ingen går ju vidare..  Sjukt fint lägenhet Petra!

Dagen innan gävle, så hängde jag på mammas jobb, vi gymmade och gick sedan upp på relaxen :D Sedan bestod kvällen av tvättning och en sväng till gävle på kvällen, sjukt trött när vi åkte hem!!! Tur att jag slapp köra!

Idag blev det återigen gävle och torsk... illaluktande fisk, det säger liksom allt. Har inte någor mer att tillägga direkt, det förklarar nog allt. Men sedan så blev man bjuden på mat på IKEA, me like! tack mamma/pappa!! Nu är jag äntligen hemma och ska försöka få in all denna tvätt jag lyckades tvätta i helgen, hur har jag hunnit använda tyo tio handdukar på en vecka?!?

Sportlov för de flesta denna vecka som kommer, men har jag något lov då? Nej, så det blir att plugga som vanligt. Ska lämna in bilen imorgon och få lite saker fixade, tur att de bjuder på en annan bil under tiden. Säkert nån rishög...haha. Men det blir också eventuellt gym eller relax imon med, mmmm mysigt! Har hört att det ska avra bra och basta, men det får fan inte vara fööör varmt! Och till sist vill jag bara hälsa till karln i Gävle, väx upp var du inte över 30?! Shiiit......:/ Don´t like!


Puss & Pill

Sjukt trött

Kommer man hem från Falun och landar i sängen, sjukt trött! Måste få lite sömn, en timme iallfall tackar! vad kan detta bero på då, jo kan tänka på alla sena träningar som man har planerat, men somk inte riktigt blir som man tänkt sig,, skolan, jobb osv, Huvudet är liksom fullt nu!

FÅtt tid på sjukhuset för diabetesen nu iallfall, ska ringa imon och säga till dem att ta fram pumpen, eventuellt så blir jag som pappa "en reservdelsmänniska" . Känner att jag måste ge pumpen en chans, trots att den ska sitta där 23 timmar om dygnet, jo det är så en timme kan man ta av den, typ i duschen, annars så ska den sitta fast på en´. Men det gör att mina hårda mage får vila från alla nålstick, sticker ju i magen få se.... 2+1+2+1= minst 6ggr om dagen, om det blir fika eller mellanmål blir det betydligt fler nålstick. Gillar inte att ha en hårdmage, den är sjukt svår att få bort. Ev kan man operera men hur mkt kostar inte sådant!? Nej, men ska ge detta en chans och funkar det inte så funkar det inte.

C-uppsatsen är på G nu iallfall ;D Hade träff med handledaren nere ifrån Uppsala, så nu är vi på G.

Ska åka iväg på träning vid tjugo över 8, träningen börjar 9, men vi har samling kvart i. Plus att det är jag som ska ha träninegn idag med. Så måste väl komma i skaplig tid, plus att jag ska hämta upp anna och denise innan.
GE MIG SOL OCH VÄRME!!!



Ge mig lite Kreta!

           
Faaan, kanske det blir utlandet i sommar ändå!

Aj aj aj

Ligger fortfarande i sängen denna dag och klockan är 16.18 just i denna stund...pip! Har sjukt ont i magen och har völ haft det hela helgen, trodde det kunde vara laktos eller något. Men det verkar vara något annat... Blir det inte bätttre så ringer ja sjukan imorgon...

Äntligen egen dator med internet här hemma! Nu kommer mamma och pappa se mkt mindre av mig här framöver.. Slipper åka hem till dem och surfa på deras internet..

Hade träningen igår, dock så blev inget som planerat.. inga målvakter så vad gör man? Delar upp tjejern och vi lirar innebandy brännboll. Äntligen så tog tjejerna farm rivaliditeten och lagen blev griniga på varandra (FIGHT) Härligt att se tjejer, att ni kan vara förbannade också! Kankse vi mpste lira flera ggr?? Jämnt resultat 71-75 tror ja det blev tillslut till de gula laget, GRATTIS!

Väntar på att syster ska höra av sig, det är nämligen hon som bjuder på mat idag, kyckling tror jag att det blir, hur gott som helst! Får väl säga Grattis storvik för seriesegern, äntligen har ni vunnit  något i er karriär :P HAha EN annan har ju varit allt för bortskämd med seriesegrar och dm-guld, sm-guld och så vidare ;D

Ikväll blir det till att åka och handla lite mat och fylla upp kylskåpet som ropar tomt! Maaaaaaaaaaaaat
Sedan blir det till att plugga c-uppsatsten, ska bli riktigt intressant och se hur den blir :D Nej, nu måste ja nog gitta in i duschen, om jag ska iväg på "finmiddag"


äntligen eller nähe?!

Nu äntligen ringde de... det var ty pinget med proverna, nått avvikande men inget som man skulle bry sig om.. Men bad att få en ny tid med läkaren eller att hon ringde mig så fort som möjligt för fortsatt utredning... Men när skulle hon ringa då?..jag sa att hon kunde ringa hela veckan för jag är ledig, men nähe?!? På MÅNDAG NÄSTA vecka, jag tror jag dööööör!

Sjukvården  i ett nötskal!! Skit på er!

Sista minuten..

Som vanligt är jag den personen som lämnar in alla uppgifter sista dagen, vet inte varför det bara blir så?! Men jag hinner ju alltid göra klart sakerna och än så länge har jag sluppit att koplettera uppgifterna som jag lämnt in, JIPPIE!!
Ingen dator idag heller, men imon då.....KOM IGEN!
Nu sitter jag och väntar på Hälsocentralen, ska fråga hur det gick med de där proverna som verkar har kommit bort eller något? Så man får något svara om man man struma eller inte...segon.

Nej men vad sägs om Thailand efter sommaren igen, Jo men visst nu är det bara och börja spara ihop, så kanske man kommer iväg detta året igen! Men ingen resa i sommar är planerad iallfall, eventuellt att det kan bli nån sista minuten, men jag kommer att ligga och steka på T-beach!! Grilla korv, paddla kanot och spela gitarr vid elden kommer även att hinnas med! Sommar, nu tack!

Kan de ta och ringa nu då?! .....Åhhhh. Ajja kan slänga in en sjukt rolig grej syrran sa innan vi for till Thailand!

"Sagt av syster under en diskussion ang. hur svårt det måste vara att hitta bra mat i Thailand om man är fiskallergiker pga att maten oftast består av just fisk: "...men om man är fiskallergiker då kan man ju inte heller bada i vattnet jue..." Hon var även helt seriös, hej 18 åringen!"


//Anna

Barn med särskilda behov

Hur jekla intressant är inte detta, har varit på föreläsning om barn med aspergers, adhd, damp, autism...Mkt passar in på en själv lär man ju ändå tycka! Har nog lite av Aspergers syndrom jag... Det tror jag alla har mer eller mindre.

Veckan har sett ut som sådan att man har suttit i en massa telefonsamtal om den ena och det andra, men 'ntligen klart med CSN efter 26  min! Shiiit vad dyrt... Men får mina efterlängtade pengar imon! Så ikväll ska ja hämta syster i sanviken så bär det av en shoppinhsväng till Valbo, för att inhandla en ny garberob ;D Det behövs lär ja säga.. Kan ju inte strosa runt i dessa mjukisbyxor längre, behöver nya haha!

Väntar på min nya dator som jag impulsbeställde i fredags, kändes som om det var dags att införskaffa mig en ny dator som kanske fungerar bättre än den förra, plus att jag besätllde sånt där mobilt bredband, det blir  nog bra detta, ¨så att jag kan hålla koll på allas bloggar så jag vet att folk levet ;D

Imorgon blir det en snabbvisit till falun vid 9 för att prata med tanten i receptionen och få ut lite papper så att man kan skicka iväg dessa för att söka ännu mera pengar i fonder. Sedan blir det väl till att plugga och sedan får jag se vad som
händer på kvällen ..... ;)
Nej, men nu ska ja nog ta mig ut på en långpromenad, om det blir bastu nästa helg lär man börja motionera bort magen!!! Tur att ja hann med en solning denna vecka iallafall, men jag är säkert kritan självi det sällskapet! haha

Peace & Löööööve

Gamla damen

Äntligen skulle jag väl inte påstå men just nu har man blivit 22 bast! Tillbringade födelsedagen med att träna och åka till falun på seminarium som gick sjukt bra, Klart godkänd tyckte fröken ;D

Sitta hemma och dunka huvudet i väggen, det är väl inte direkt sådana helger man vill tillbringa med sig själv. Glo på den där jedra televisionen och blir påverkad av en massa program; Jag borde motionera mera, jag borde äta bättre. Men hur ska jag hinna med allt?!? Dete känns som om tiden inte längre räcker till för mig, det finns så sjukt mycket saker som jag skulle vilja göra. Saker som jag vill uppnå, jag vill uppnå mina mål i livet. Vilka var de nu igen? Jo, just det jag.. Men de som verkligen känner mig, vet vad jag vill i mitt liv. Har tjatat om detta sedan jag var 15, jag vill jag vill jag vill.....!!!!!
Och därimellan vill jag hoppa tandem ur ett flygplan (eftersom jag kommer att blunda hela vägen ner, är det bra om
någon annan finns baktill ;D) man kan även se det så här; På alla dessa "hälsoinriktade program" så varnar alla med att om du inte gör ditten eller datten så kommer du att DRABBAS av diabetes.. Men om man redan har det DÅ?! Jo men visst en dödlig sjukdom Heja Sverige! Heja sockersjuka! Heja avd 16 på Falu lasarett (hjärtavd,) och Hej då synen.

Är alldeles för rädd för att bli sviken igen... Om och om igen, fast att ni visste!


Sitter och lyssnar hela dagarna på denna låt med Winnerbäck, den blir bara bättre och bättre. Och Larsa, vilken text!

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där och jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här!

Nu kan det vara för sent att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut och vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut:

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut!!!

Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår!!!!! Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt, jag har försökt att tänka bort dig

på alla sätt. Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt...


Och jag vill ha dig nu

som jag hade dig förut ...



En riktig vän står där på din sida vad som än händer. En riktig vän skäller inte på dig när du gör fel. En riktig vän hjälper dig när du behöver hjälp. En riktig vän kramar om dig när du mår dåligt och peppar dig när du har det svårt.
En riktig vän blir inte sur om du ringer mitt i natten.  En riktig vän vet hur du känner, utan att du behöver säja något. Men det finns en sak som är mycket viktigare än alla de andra. En riktig vän sviker inte.

 En riktig vän är väl en sån man kan berätta allt för ? En som man verkligen litar på. En som man saknar när man inte träffats på länge. En som man alltid har roligt med. En som alltid finns vid ens sida. 
Var finns alla riktiga vänner?


KOM HEM NU!!!!! Saknar dig jue..


RSS 2.0