Aj aj aj

Ligger fortfarande i sängen denna dag och klockan är 16.18 just i denna stund...pip! Har sjukt ont i magen och har völ haft det hela helgen, trodde det kunde vara laktos eller något. Men det verkar vara något annat... Blir det inte bätttre så ringer ja sjukan imorgon...

Äntligen egen dator med internet här hemma! Nu kommer mamma och pappa se mkt mindre av mig här framöver.. Slipper åka hem till dem och surfa på deras internet..

Hade träningen igår, dock så blev inget som planerat.. inga målvakter så vad gör man? Delar upp tjejern och vi lirar innebandy brännboll. Äntligen så tog tjejerna farm rivaliditeten och lagen blev griniga på varandra (FIGHT) Härligt att se tjejer, att ni kan vara förbannade också! Kankse vi mpste lira flera ggr?? Jämnt resultat 71-75 tror ja det blev tillslut till de gula laget, GRATTIS!

Väntar på att syster ska höra av sig, det är nämligen hon som bjuder på mat idag, kyckling tror jag att det blir, hur gott som helst! Får väl säga Grattis storvik för seriesegern, äntligen har ni vunnit  något i er karriär :P HAha EN annan har ju varit allt för bortskämd med seriesegrar och dm-guld, sm-guld och så vidare ;D

Ikväll blir det till att åka och handla lite mat och fylla upp kylskåpet som ropar tomt! Maaaaaaaaaaaaat
Sedan blir det till att plugga c-uppsatsten, ska bli riktigt intressant och se hur den blir :D Nej, nu måste ja nog gitta in i duschen, om jag ska iväg på "finmiddag"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0