F.I.S.C.H - fish "Men pappa fish stavas med sh", "Jaha, men det uttalas lika va?!

Hinner med ett blogginlägg innan det är dags för sängen! 

Fastnade i duschen i 33 minuter, halkade runt i hallen 7 minuter, slant i köket 3 sekunder. Luktar som en nyponros nu, mumma! Det här med att man tappar cirka 100 hårstrån om dagen, det tror ja inte på, jag tappat minst 1000 om dagen... 

Nej men tack och godnatt nu ska jag ta en bolus och lägga mig för imorgon är det en ny dag med en massa möten med kuratorer och sjukvården :D Puss och Godnatt!!

Bränd

Hej igen! 

Nyss hemkommen från stugan där jag har varit hela helgen. Helt jävla underbart väder om jag får säga det själv! 
Som sagt pumpen sitter och innan lunch idag när jag skulle byta slang så upptäckte jag att jag hade fått bränna igår, så nu har jag ett riktigt fint VITT märke ovanför den nya slangen (se bilden). 
Inte bra inte bra...haha!
Det funkar helt otroligt bra med pumpen, var lite svårt att sova första natten... Har inte hunnit varit ut och sprungit något denna helg, eftersom jag inte riktigt vet vart jag ska göra av pumpen, det skulle göra sjukt ont om jag tappade den så hela slangen åker ut osv. Har beställt nån sele som man kan ha när man springer, lite rädd att någon ska dra ur slangen när ja lirar fotboll, får sätta på mig ett riktitgt tajt linne över slangen så ingen kan fastna i den... 

30 grader vid bryggan, 22 i vattnet kan man önska sig något mera eller?? Underbart, dagen spenderades med mamma, det var ju mors dag :D Grattis världens bästa, underbaraste mamma (som itne kan vända ett marie-kex i munnen utan kväljningar) haha! Måste bara berätta vad vi gjorde när jag kom upp till stugan på fredagen, efter en hel lång dag på sjukhuset så hade jag världens chokladsug! Men tänkte att mamma har säkert något uppe i  stugan, men icke! Så efter mycket tjat så satte sig mamma, pappa och jag oss i bilen, pappa med en öl i handen i baksätet... Vi drog till horndal och handla lösgodis för 100 spänn, sedan hem direkt för att möla i oss påsen, det kan vi kalla godissug!!! haha! 

Dude! 

Ännu en bild på hur pumpen och allt ser ut :D Mellan bröööna det bjuder jag på!


/ Kram A

Nervös!!!

Sista dagen utan pump är inne. Imorgon vid lunchtid så sitter den där, exakt den s
om sitter på bilden, dock är min svart. Får su hur det går med alla slangar, nålar, insulin osv. Har bestämt mig för att det blir en lugn helg, som skall spenderas iallafall imorgon och på lördag, i stugan. Just för att jag ska kunna känna in mig i livet med pump, att alltid ha något som är i vägen. Har tänkte lite på det nu under dagen då jag har strykit hela min garberob, hur väl syns slangen på magen, kan man ha ett tajt linne eller kommer det inte att funka nu eller? Eller skit samma var dte ju kanske... funderar fortfarande lite på hur jag ska bete mig när jag ska ha klänning på mig? Vart ska jag göra av pumpen, mellan bröna eller? Trist att de inte var så stora i så fal.. :( Men annars får jag väl ta av mig pumpen under den tiden jag tänlte ha klänning i sommar. 

När jag rensade garberoben så insåg jag plötsligt hur många bikinisar jag hade inhandlat under förra året, så i år blir det nog ingen, eller kanske... Provade gamla studentklänningen som jag hade på mig, den fick jag på mig, HAHA! Jag har även fått kläder av syster som hon inte ville ha längre, så jag behöver inte inhandla så mycket mera nu inför sommaren. Trots allt så går jag oftast i badkläder hela sommrarna ändå! :P 

Nu ekar garderoben i hallen tom, så jag vet inte vad jag ska lägga in där. Det kanske är bra med att ha lite tomt i hyllorna ändå. Kanske kan lägga in lite dvd:r ,, Har insett att jag har inhandlat lite för många sådana faktiskt, det är kanske där massa pengar har gått åt?! Skulle gärna vilja köpa lite ny möbler och möblera om lite men det får räcka med att gardinerna ska bytas, och lite mattor. Tänkte ge mig in på hemtex och trivsamt imon i samband med sjukhusbesöket imorgon och inhandla lite nya textilier som det så finns heter, sedan så ska ja uträtta lite fler ärenden på stan så det passar väl. 

Nej, nu ska jag sluta bita på naglarna och sluta vara så nervös inför imorgon, är faktiskt skit nervös om jag ska vara ärlig, tänk om jag upptäcker att detta inte är något för mig, man får liksom inte bara plocka bort pumpen heller och säga att "Nja det här var inget för mig, utan det är månader som jag måste bära denna!" Men vem vet kanske kommer detta vara det bästa jag har gjort sedan jag diagnostiserades?! Hoppas det, och hoppas det löser de andra problemen med ångesten, så att jag kanske kan plocka bort medicinerna och så där, inte hoppas på för mkt men men...

Nu har jag inte tränat fotboll på två veckor heller, eftersom det har varit rätt mycket i skolan nu i sista veckan, Men på måndag är jag nog tillbaka, för jag tycker att det är roligt. Har tränat själv hemma nu varje dag :D Sedan, älskar orden sedan för övrigt, så har jag tänkt lite på hur jag ska göra med innebandyn framöver, för det är ju det jag vill hålla på med. Så tror jag nog att det blir tack och bock för alba, inget som riktigt lockar mera. Blir det spel för mig så blir det i storvik, hjärta, trots att pappa är ledare så går det nog bra. Bättre med en ledare som förstår hur man mår, istället för en sådan tränare (i dalarna, inga namn nämnda) som inte känner någon sympati eller empati för den delen till en sådan spelare som har en kronisk sjukdom att tas med dagligen. Ibland fungerar det bara inte att träna pga av sjukdomen, men det där förstår pappa bättre. Så just nu går jag efter storviks träningsdirektiv så det känns bra. 

Kära kusiner, jag och Malin pratade förr om att vi skulle samlas en dag och gå ut och käka eller göra något annat trevligt, vad säger ni om det?! Lämna era ungar/sambos hemma och häng med ut och gör något kul, nu när alla har nått 18 års ålder. Det skulle vara riktigt trevligt! Libanesen eller vad det hette, nått ställe i Gävle tror jag att det är, dit skulle det var atrevlgit att åka eller något liknande, så sug på karamellen så hörs vi av!!! 

Dopp  i havet, stek vid poolen, akta så du inte bränner dig i solen..hhihi

///Anna utan pump


Järn5:an

Hemma igen efter gräsklippning och motionsspåret med mamma. Så nu ska ja tända lite värmeljus och lägga mig i sängen och plugga lite till imorgon. Sedan kan det bli en film faktiskt..jag får se hur jag gör. 

Känner att man saknar gymnasie-tiden lite grann faktiskt. DÅ man hade vänner runt omkring sig hela tiden, fanns alltid någon att hitta på något med. Men så är det dock inte längre och det tycker jag är trist. Alla kvällar vi spleade kubb, grillade korv, kvällsbadade, kvällsåkning med bilen osv. Det händer liksom inte längre... trist! 

Järnfemman vart blev det av oss?! Fifa la liga. Glömmer aldrig då vi körde fotbollsturneringen i fifa då ellas pappa plötsligt kommer in i ett lite pinsamt läge! haha. Alla fester, alla fyllor, alla dagen efter, va blev det av oss?! Det är också trist att vi har så sjukt dålig kontakt med varandra, inte ens ett sms kan vi sända till varandra när vi fyller år?! Kanske någon av oss bör ta tag i detta, kanske jag?! 

Hatar att tappa kontakten med vänner som står en alldeles för nära, känns som om sveket kommer tillbaka hela tiden. Vad jag nu gör för fel, snälla berätta för jag vill inte ha det så här!

Nu njuter jag av dagen som är kvar...Skål i vatten ett tag framöver tror jag. Längtar tills syster ska på balen och tar studenten, ska bli riktigt roligt att se! :D



Gräsklippar-maffian

Solen skiner, fåglarna kvittrar och nu ska tame fan gräsklipparen igång. Jg ska störa friden på Grankottevägen, mohhaha! Eftersom pappa är borta hjälper jag mammsen med detta! :D Då blir hon säkerligen glad när hon kommer hem! Sedan hade syster så snällt lovat att hjälpa till då hon påstod att hon började skolan vid två, kommer hittill tolv, men inte står det kvar  någon bil här itne. jag f¨r göra allt själv, men det gör inget eftersom man sätter i lite musik i lurarna så kan man klippa hur länge som helst! 

Nej nu ska ja inte sitta framför datorn hela dagen, nu har jag skickat ivåg alla arbeten som ska skrivas ut, så nu är det bara att ge sig ut innan det eventuellt hinner kommer nå regn över BIGbay today...


LOVE!

91/100

Får börja med att gratulera mormor på födelsedagen! Tack för tårtan..

Vad innebär rubriken? Jo det är poängen som vi fick på C-uppsatsen :D Klart godkända!! Lite ändringar i rubriker men annars var allt bra. Denna vecka är typ sista veckan i skolan :D Dock så kommer jag att gå på onsdag nästa vecka också men sen så är det lov!! Sommarlov! Ett tag iallafall... 

Skulle hemskt gärna vilja inhandla en ny garderob, men har jag nå pengar då?! Nej men oj vad kontot gapar tomt, dessa penningar ska jag klara mig på till sista augusti då jag får lön... Så då är det kanonbra att jag har lite pengar undanstoppade som jag nog får ringa och fixa fram! 

Sedan är jag grymt sugen på att sticka iväg och resa en sväng, om det är någon som är sugen?! Ska man resa så bör jag kanske göra det nu, innan man ev. får jobb och måste anpassa sig. Singellivet leket och det är sjukt underbart! Såg ett gammalt ragg i morse. Han hade varit ute och joggat på morgonkvisten..Tänk vilken kommentar ja fick av honom på midsommarafton för två år sedan! Ojoj ;D Nej men varför binda upp sig, när man kan vara singel och leva livet. Men det skulle ändå vara mysigt att ha någon att krama om om kvällen... LEDIG nån?!

Nån jedra fågel har bajsat på mitt stora fönster i vardagsrummet... så mamma ska hjälpa mig någon dag,sedan har jag planer på att ordna lite på balkongen, lägga ny matta och plantera lite blommor osv. Så att det blir lite trevligate där ute! 
17 grader i vattnet i stugan var det idag, nära att jag badade...next time! Hoppas att mamma och pappa tänker...Ojh näsblod! jo men att de tänker vara där i helgen så kan man basta och greja däruppe :D Älskar att vara där!

LOVE!

Övningskör

Det är precis det jag gör, övar på pumpen jag hämtade på apoteket idag. Fick en hel låda med mig ut från apoteket och i och med det så fick jag några konstiga blickar, de måste ju ha trott att jag var värsta knarkaren med en massa pills :P Jag har fått en svart liten rackare som jag kommer sätta in nästa vecka, shiiit! undrar hur allt kommer att bli då?
Har haft pumpen på mig hela eftermiddagen, och den är ju ganska så mycket i vägen, om jag ska vara ärlig, det kanske får bli att ja sätter den på ryggen, så jag får en puckel?! Den var svart iallfall och det kanske gör att det försvinner liiite bättre än en blå till exempel, i dont no vette shit vette fan?!

Ska ta och plocka lite rabarber hemma hos mammsen, och göra en massa KRÄÄÄM för det är sjukt gott! Och ett plus är att jag vet hur man gör kräm, så jag ska göra den helt själv! ;D

igår var jag iväg till falun en sväng till barn- och ungdomstandvården och det var jätte kul, där vill jag jobba!! ge mig jobb, inget stress och sjukt söta barn med diverse funktionshinder. Var med när de premedicinera en 2-åring, oj vad full han/hon blev haha, men allt gick jätte bra och den snygge tandläkaren (för det var han, tills jag upptäckte hans ring på vänster han och när han sa att han hade två barn) fick dra ur framtanden...Attans vilken otur, det var en sjukt snygg karl, så jag hade iallfall trevligt igår, haha!


Jippie!

Uppsatsen är nu inlämnad så nu kan man väl pusta ut en vecka innan man ska examineras, tror vi kommer att klara det galant, sedan är det bara FoU dagen kvar då vi ska hålla en muntlig presentation för de vetenskapsmän och läkare som kommer och tittar, shiiiit! :)

Sedan ringde de idag från Oskarshamn och ville ha ner mig på träff, de skulle betala resan och allt med efter konsultation med min mamma så kom vi fram till att det inte är läge för flytt för min del, med tanke på allt som har hänt och vad som komma skall nu i dagarna. Trots att de var så trevliga och verkligen trodde på mig så fick jag tacka nej, sedan så tackade jag nej tll jobbet i Järfälla på samma principer som tidigare nämnt. Håller med mamma att jag får nog avvakta efter sommaren och se vad jag ska göra, annars har jag en back-upp-plan också! Inget tandhygienistjobb, men kan inte säga mera om det...haha!

Igår bestämde jag mig att nu jävlar ska fläsket bort! Så har fixat en stång med vikter nu så jag kan böra träna bort fettet på underarmarna. Så nu är man på G, haha har varit ut en promenad med mamma i eljusspåret idag och det var mycket skönt att komma ut i friska luften, eftersom jag suttit i skolan och sedan åkt den där jävla vägen i bilen fram och tillbaka. Ska tillbaka till falun imon också men det ska nog gå bra!

Sedan vill jag ägna några kära ord åt mamma och pappas kära grannar! Tack så mycket för komplimangerna, trots det som mamma sa med självförtroende så vill jag verkligen vara så som ni säger att jag är! Ska bli det som ni säger en dag, ni får allt se och då ska jag tacka er först i mitt tacktal för att NI trodde på mig! tack tack tack

Sol och värme

Helgen har till största delen gått åt till C-uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon!!! Hoppas att det går bra för oss iallafall... Sedan har jag även hunnit med middag med Alba-damerna ute i Årsunda som bestod av grillat och spel :D Måste säga att jag och Sandra kan det där med sex-ställningar ;D Sedan har jag ju alltid varit stor i truten så att äta upp en banan med chokladsås var en baggis för mamma Larsson! Synd bara att man inte kunde ösa på lite mer med alkoholen, men kan ju inte dricka så mkt pga medicinen :/ Men tack för en trevlig kväll tjejer och tack syster för skjutsen, trots att det gick lite fort i svängarna till Årsunda, haha! 
 

Idag har jag varit mesta dels ute efter en förmiddag med pluggande, sedan blev det ut i den underbara solen, slutade med middag hemma, ja hemma är just på Grankottevägen, med mammsen, pappsen och syster. Pappa åker uppåt igen imorgon så ville träffa han lite i helgen också. 

Skolan början ta slut, och jobben tryter i Gästrikland, ska ringa till Sthlms-kliniken imon... de har bett mig att ringa. Sedan har de öven hört av sig från Oskarshamn, men får se hur jag gör där.... Nej nu är klockan kvart över åtta och jag är sjukt trött, det blir nog sängen för mig nu! Men tack och godnatt kära kamrater! 

Nostalgi

Det var just det det, det var i lördagskväll! Morsan och jag drog fram lte gamla filmer på när jag var liten.. Ska erkänna att hade jag en sådan unge som jag var när jag var liten skulle jag nog lämnar bort henne! Måste haft en salng av ADHD som liten alltså, shit vad mkt uppmärksamhet jag krävde! Stackars alla i min omgivning, dock borde jag väl vid något tillfälle hållit käften, men nääää inte jag inte :P

Nu sitter jag och inväntar att kvällen ska komma! Hemmamatch ikväll klockan 19,00 BE THERE!

Min syster är den bästa!!!

GRATTIS KORVEN TILL KÖRKORTET ;D

..visste att du skulle klara det! Ikväll hoppas jag på en raggartur med pärlan! PUSS


säger bara det

magsjuka är inte roligt... plus lite panikångest så mamma fick komma hem från arbetet.

Bulle!

Är det lördag idag måntro?! Har totalt tappat dessa helgdagar :( Det kanske beror på att natten mellan torsdag och fredag förstörde hela min helg?! Vaknar upp vid 2 av panikångest, hämtar fort en påse för att hyperventilera i, fick sedan ligga med benen uppåt väggen, för på något sätt får det mig att lugna ner mig, håller ett stadigt tag om telefonen och funderar på att ringa mamma, men vet fast att jag tror att jag ska dö så gör jag inte det, så jag lät mammsen sova den natten. Vaknar sedan upp vid 6 med fötterna uppåt väggarna, känner mig helt borta.. ett glas vatten och sedan var det tack och godnatt. Vaknar upp vid kvart över tio, ringer hem till pappa och berättar om min natt, som vanligt blir han väldigt orolig, men lugnar honom med att det är ganska okej nu att ja ska försöka ta mig till duschen och kommer sedan till dem. Tror jag sitter i duschen i ungefär en halvtimme innan jag orkar kliva ur. Redan nu vet jag att hela min helg är total förstörd pga av detta... Helt kokobängi huvudet hela fredagen, jag hör ingenting när jag är uppe och rör mig, blir helt svettig av att bara prata. Sedan känns det som om jag går och bär på en klump i halsen, mamma undrar om jag blivit sjuk under natten, men nej det har ja inte, har bara en stor klumo ihalsen, som man typ får innan man brister ut i gråt. Men den försvann framåt klockan två.
Trodde att min kropp skulle må bra imorse, men nej det gjorde den absolut inte, så det blev inge fotboll för mig denna vecka :( Jag orkar ju inte ens gå hem till mamma och pappa idag, utan jag får skjutsa hem syster hemifrån mig med mammas bil, för att hon sedan ska skjutsa hem mig de femhundra meterna som jag inte pallar av att gå...
Har suttit och letat på studentklänningar åt syster på nätet nu på eftermiddagen och hittade två stycken som vi beställde hem, så nu får vi se hur de sitter :D Nu ska jag försöka hitta en bikini inför sommaren... längtar inte till den säsongen, Haha!

klockan är nu 21.46 Nu ska ja sova, som vanligt när det är en lördagskväll, hade suttit bra med lite dricka och sällskapsspel men icke... Tack och bock //Bullfittan

RSS 2.0