Minnen..

James Blunt – Goodbye My Lover
Vilka minnen! :D

Borta bra, hemma bäst!

Äntligen har jag tagit tag i saken... Nu har jag MSN på datorn igen! Lär erkänna att ja faktiskt inte har saknat skiten, men nu kan man vara lite mer social på kvällskvisten iaf :D
Min kväll började med en öl, sedan promenad ner på match, men vad hände sen..Ingen som vet! Haha... Tittade på detta underbara humorprogram Solsidan - I love IT! fy fan vad underbar Mia Skäringer är, LOVE!
Visste ni att det finns en karl i Sverige som heter Göte Borg, har bor dock inte i Göteborg. Men erkänn att hans föräldrar har/hade humor, haha! Idag var det yrt på jobbet, hade så tråkigt att jag attackerade sara med vaxbitar och desinfektionsvätska i en sprutflaska. Mkt får denna tjej stå ut med, med mig på jobbet. Men vi älskar Torbjörn ändå! ;D "Du ser förjävlig ut i håret!" Hahah... Antingen så måste jag vara en pina eller så kanske jag charmar ngn på kuppen!
Sött som socker, fy fan vad underbart det är att se er gubbar! haha...

..

...fortsättning följer!


sss

    

Sluta snöa NU! orkar fan inte med mera snö, vill ha sommar NU!!! De nämde på radion att det skulle snöa tills på måndag, varför kan ingen bygga ett tak över gästrikland så det inte kmr nå mer skit snö?! varför har inte ngn annan än jag kommit på den ideén?

Idag var vi ut ngr stycken från arbetet och åt mat, skönt att komma ifrån kliniken lokaler under dagen ibland... Bra att vi håller till mitt på stan så det är närma till allt ;D Träning ikväll, har flörtat med chefen så får gå tidigare idag! :D


ja ä int bitter

Hellu!
Underbara härliga, soliga söndag! Vaknade utvilad efter gårdagens melodifestival LIVE i Sandviken. Åt världens godaste fruktost som består av vanilj yoghurt med apelsinklyftor och All Bran Cornflakes - YES! :D
Eftersom man är singel så slipper jag ens tänka på att idag är det alla hjärtans dag, som vilken dag som helst egentligen?! ELLER?!
Har varit ute i en timme på en långpromenad med mor. Vi drog sparken med oss, så i nedförsbackarna blev det till att åka snabbt nedför backarna så tårarna sprutade, haha! ;D Nu ska vi åka iväg och handla mat i Sandviken och så kanske man ska försöka panta alla dessa flaskor som står ute på min balkong?! Jo men visst...
Tjaaarååå

M

Denna vecka har gått super på arbetet! Fått fina blommor av en patient, så nog är jag duktig allt ! Igår fick vi reda på att chefen bjuder hela kliniken på Melodifestivalen imorgon, YES!



Idag efter jobbet ska jag in till frisören och få bort min fula utväxt plus lite klippning :D
Perfekt tajmning om man eventuellt kommer att synas på teve imon ;P Hahaha!
Nej nu är det slut på rasten, dags att arbeta igen! SES!


GreaT

Igår var släkten hit på Cheesecake, mumma ;D alltid trevligt med besök, synd att man bor i en sådan liten lya bara :/ Massa fina presenter...Tackar!
Imorgon har laget match, och jag ska iaf vara ombytt men räknar inte med att spela. Hoppas att vi vinner, viktigt att vinna då det är tajt läge i tabellen, det finns inget annat än VINST imon brudar! ;D

Va´e´d för en dag?!

Jo min FÖDELSEDAG! :D HURRA HURRA HURRA


Tisdag...


Tisdag, veckan tickar på... Idag ska jag åka och kika på ny matta till vardagsrummet efter arbetet. Mamma ska göra mig sällskap :D Sedan ska jag åka ner på träning och träna styrka och stå på balansplattan (BORING)!
Har stora planer på G just nu, innan Thailand ska det ske!!! Boobjob...:P NOT!

Måste försöka hinna ner i tvättstugan och boka tid till helgen, eftersom jag aldrig hinner ner efter arbetet :/ Så får man tvätta på helgerna, mkt nöje!
Nu får det inte snöa nå mera, less på skiten.. Nej sommar vill jag ha, tack!


RSS 2.0