Helgen

Soooligt och varmt och vårkänslor i luften ;) Lovely!


Fredag

Freeeeedag!


Lunch på subway :) nu ska ja gå igenom posten och sedan ska ja pallra mig ner till gymmet ;) och soooom jag längtat dit!! Får se om det händer nå sedan, öppen för förslag!


Nu kör vi

Fredag och jäklar vad jag längtar till jobbet 😝 hoppas även att helgen blir niiiice...


NY


Sjuk

Hemma och är sjuk :/ men är redan på bättringsvägen, mår mkt bättre idag :)
Tittar igenom gamla bilder och snälla ta mig tillbaka!!!!


Hämtade upp mormor kl 1 och sedan var tanken att vi skulle åka på loppis men de hade visst semester :/ så vi handlade mat i Hofors och åkte sedan till Sandviken och shoppa lite :) sedan hem till morfar & mormor för Go' fika :D

Nu inväntar jag systeryster så ska vi hitta på ngt gott i laga till middag :) förövrigt så är helgen över och igår blev jag och syster bortbjudna på mat :) sedan fick jag träffa Bettan och vi gick på långpromenad som kändes som 10 minuter :/ underbara Bettan! ❤


Jag som ej fokuserade på vikten :)

-6kg :)


Onsdag

Precis klivit ur bubbelbadet :) nu kvällsfika och sedan blir det bums i säng. Kroppen är helt slut efter zumban... Snart helg, heja heja!


Alla hjärtans dag

Min alla hjärtans dag spenderades först på jobbet sedan på gymmet. Svettigt värre blev det idag då jag drog 5 km på crosstrainern på 20 minuter ;) Yej! Nu är jag nyduschad och sitter framför teven och Brynäs - Luleå. Hejja mina pojkar ;) till detta festar jag till det med en banan !!!


..

Gymmet var visst stängt idag= Pizza :)


Dötrött

Det är precis vad jag är. Det beror delvis på att jag körde hårt på gymmet och dels på att min blodsocker har legat över 20-strecket :( döööö

Var ner till mormor och morfar och hälsade på, alltid lika trevligt. Syster hjälpte mormor med att göra köttfärslimpa så imorgon kväll ska vi dit och äta :)

Nu blir det soffhäng och melodifestival :)


Älska Google!

Säkringen gick och det blev helt tyst och mörkt i hela huset :( vad gör man?! Googlar förstås och söker på "byta säkring" och så fixade jag det utan att DÖ :)


Nya

Nya skor : livet leker !!!!

Vart ett pass på gymmet idag , lite folk så hann med allt jag hade planerat :) imon ska ja dit igen efter jobbet är det tänkt! Bild på pjucksen:


Yeeeah

När jag var liten och skrev i min "mina vänner"'s bok så skrev jag på drömyrke: delfinskötare eller tandläkare. Har väl hamnat skapligt rätt iallafall ;) hände en sak på jobbet igår och jag är överlycklig att jag fick utföra det jag fick. TACK Chefen :) var helt skakis flera timmar efteråt !!!!!!!

Just hemkommen från svettigt zumbapass och det är så sjukt roligt! :) imon blir det gymmet. Har liksom haft min vilodag igår då jag var ut på promenad. Har gjort alla matlådor för veckan redan så nu slipper jag tänka på det :)

Thank U for being u


Helgen över

Helgen är över och nu är även jag 25 bast :) känns ingen skillnad direkt :p

Imon är det jobbvecka som gäller igen och träna ska jag göra varje dag denna vecka hade jag tänkt. Yeeees! Imon kör jag ett svettigt zumba-pass :)


Hade bra!


!

Just nu händer det!


Bara för...

... Jag älskar kanelbullar så bakade jag och min älskade mamma en hel bricka full :)


Onsdag

Återigen ett zumba pass... :)

Imon blir det till att inhandla råvaror till smörgåstårtan till på fredag ;) GOTT!


RSS 2.0