Fredag- jag lever

Sådär nu är man sjukt taggad på att ge sig iväg på en solresa - YES! Har inte ens packat men ska väl hinna med det med innan ja åker förhoppningsvis...

Lite resultat från igår... Det var ingen tumör iallafall utan jag har någon form av defekt i skallen som en utväxt innåt i skallen, så jag fick en tid på karolinska på måndag men vägrade eftersom ja vill absolut till Mallis! hah...men de ska ge mig en tid så ska jag undersökas igen och säkerligen ta en massa rtg igen. Men som det ser ut nu så är det inget att vara rädd över... Vill skicka lite kärlek till min familj som i hemlighet varit sjukt nervösa inför gårdagens besök då de trodde det värsta, mamma blev jätteglad när ja kom ut från läkaren, syster berättade att mamma suttit och hyperventilerar ute i väntrummet medan jag var borta, mamma då! Eftersom vi i familjer blomkvist/larsson tkr om varandra så mkt tog vi en familjekväll med film på altanen igår ;D Riktigt trevligt...

Nu ska ja planera lite packning och betala lite räkningar sedan bär det av!!!

AVA

Lite efter med denna blogg nu när jag har legat inne på AVA på sjukhuset...akutavdelning YES! Har inte kunnat sova en blund på det stället så det var skönt att få komma hem och sova på permissionen :D
Har under helgen tappat minnet under några dagar....hm... Så åkte in på måndagskvällen till akuten och blev kvar de trodde jag hade fått epilepsi- men så är nog inte fallet... massa hjärntester och massa olkika röntgenundersökningar. Igår så hittade de något i mitt huvud som inte ska vara där...ska in nu till halv tre och se om de fått svarpå någonting... det 'är inte något imjukvävnaden med det är nått i skallbenet liksom... Men det känns lite jobbigt när en läkare säger att jag kan ha en tumör i huvudet, håll tummarna nu alla ni som läser detta!

Åker till mallis på lördag, så jävla underbart! puss hej

Boot Camp

Åhhhhh.... Har nog aldrig utövat något såå jobbigt i hela mitt liv! Träningen igår kväll var en av de jobbigaste jag har varit med om.. Boot Camp.. Ojoj...Tur att jag inte gjorde lumpen eller hur man ska uttrycka det. Krypa, kräla, hoppa shit det var riktigt jobbigt. 

Idag blir de familjeträning, eller vad man ska kalla det.. mamma och syster ska ut och rida och då passar jag på att hänga med och springa en joggningtur. hoppas att ingen ramlar av hästen :P 

Bittert - det är vad det är

Inget jobb... Men det är bara att fortsätta leta, får väl ta några inhopp på Konsum eller liknande. Och trots att det kändes aningen surt igårkväll efter beskedet så blev det bara bättre och bättre. Åker till Mallis på lördag :D Yeeees sol och värme! 
Sedan var jag ut igårkväll i Sandviken med de sköna Storvikarna ;D Emma fick lite vatten över sig, trist men sjukt roligt! Så gårdagen var ändå lyckad trots det tråkiga beskedet som kom. 

Nu nalkas det bowling med hela släkten (nästan iaf) och OM jag går in för att slå mormor som är välrdens sämsta förlorare och det vill ja se in action! 

See ya in Mallis -YES

torsdag

Idag var det dags för en ny anställningsintervju, gick väl bra tror jag... De ville att den som får tjänsten ska börja på måndag. Så utlandsresa kan ja bara glömma nu ;( Men hoppas absolut på att ja får detta jobb nu! SÅ nu får alla hålla tummarna, nu ska ja ta och springa i 30 min på springmaskinen. 

Sedan vill jag ge mig själv en stor klapp på axeln för att mina prover som jag lämnade igår har aldrig i hela mitt låga liv varit så bra. Ni som har lite koll så låg HbA1c på 6,6!!!!! :D

söndag

Idag har jag inte gjort många knop... Vaknade upp i stugan vid 12, skönt! 
När pappa och jag anlände till mamma i stugan i gårkväll, så fick vi främmande,,, 
Fast att det var skitkallt så badade pappa och frasse i sjön, "det är fan första gången jag har varit med i ett luciatåg" - frasses kommentar (Ni som inte har bastat i vår stuga får nog fundera på den)

En annan sjukt rolig/konstig kommentar som kom från min käre far: "Vet ni tjejer, varför pippi långstrump hade olika färg på strumporna?" Jag svarar: "för att hon var en torsk.."
-"Precis, hon var en torsk och därför kunde hon inte spela fotboll eller innebandy"
Vafan menade han med det? Allvarligt?! Är det därför hon inte blerv någon stjärna inom idrotten, för att hon hade olika färg på strumporna?

SItter och kikar på stjärnan själv på teve.. Filippa bark :D

7 kilometer!

Fredag-lördag = träningsläger... Började med att köra 1 timmes boxersize med Katta på fredagen och SOM hon körde md oss... Sedan direkt efteråt stod det stadsorientering på schemat som bestod av en sträcka på 7 km och som vi sprang , tror att alla klarade sig under en timma ;D Idag var jag med på det mesta, hoppade över alla hoppövning då min nagel gör skitont... men det är snart borta, men ont som f*n gör den just för tillfället. 

Nu är ja uppe i stugan och tänkte sätta på en film och kika :D 

Luspank

Idag var det dags att inhandla lite mat för de dagar som är kvar på denna månad... Nu är ja luspank med har full kyl och frys iallafall, yes! Nu håller ja på och donar med ett kollage som ja ska knåpa ihop, klippa och klistra är svåra grejer. 
Om solen ville lysa lite imorgon då så ja kan ta mig upp till stugan och sola lite :D

Ikväll blir det en löptur på springmaskinen eftersom jag har världens blåsa på vänsterfoten, dvs då kan ja inte ha löpskor på mig så det blir till att springa med foppatofflorna på maskinen :D Men det har jag ju gjort massor utav ggr förr så det blir inga problem. 

Är ute efter en skapligt stor tavla som jag ska ha över min stora soffa i vardagsrummet ;D Har inte riktigt funnit någon som fallit mig i tycke och smak men får väl leta vidare..

Lök

Tjo!

Vaknade upp rätt tidigt idag och tog mig ut i det fina vädret på en långpromenad. Sprang även i uppförsbackarna, det kallar vi bra träning. Vi var rätt lökiga när vi kom hem efter rundan så vi beslöt att åka och ta oss ett dopp. Det var lite kallt i vattnet men det gick att doppa sig iallafall :D 

Hörde en riktigt rolig historia idag, en sann historia om en katt som åt upp familjens nyaste medlem en chiuaua valp. Förstår att det måste ha varit svårt för katten att se skillnad på hunden och råttan, hah! 15.000 kr åt skogen, dyr mat åt familjens katt. 

Queen of pop

Vilken väckning...

Imorse hade jag tänkt att ta en lång sovmorgon, men nähe... Vaknar vid kvart över sju att någon galning håller på och bygger upp byggnadsställningar utanför mitt fönster och jag som ligger i sängen halvnäck!!! Arg som ett bi klev ja upp och skulle gå och fråga vad f*n de håller på med, men då slog det mig att jag som sagt var halvnäck.... så jag satte på mig kläderna och åkte hem till mamma för att slagga på deras soffa! 

Har fått ordination att ta det lugnt i en vecka av doktorn, men allvarligt mina träningsplaner sprack totalt... :( Men ska ge mig ut på en promenad imon iaf med hanna och ida, hurtiggummorna ;D Nu blir det att kika på lite youtube-filmer och sedan är det tack och godnatt!

Gbg - Lss förkortningarnas mecka

LSS – förkortningen på vår Gbg resa (alla som var med kan nog hålla med om detta)

Haha, mina kära resenärer kan det här med ”Svensson-livet” bokstavligt talat! Påvägen ner till Gbg åker vi genom fucking Åmål och jag hinner få fram kameran och ta en bild på åmål skylten i farten och är överlycklig att jag kan lägga ut bilden på bloggen och skriva att jag just varit i fucking åmål. Glädjen är stor tills Malin berättar att filmen spelades in i Trollhättan :/ ”Varför” undrar jag, ”Men tror du att filmen kunde heta fucking Trollhättan?!” Så bilden på Åmål-skylten får vänta… haha!

Väl nere efter många timmar i min bil, så är vi framme där vi ska bo och ska gå och äta, hungriga som vi var. På kartan såg det ut att inte var mer än 500 m till stället, men det tog fan minst tjugo minuter att ta sig till stället. Dagen efter blev det Liseberg och Avenyyyyyn. Vi åkte paddan och tänk att de inte flaggar med att man måste vara i god form för att åka med, vid ett tillfälle var vi tvungna att lägga oss ner på golvet i båten för att inte bli halshuggna!! Men vi överlevde sen drar guiden sämsta skämtet för dagen, vet ni varför bron heter 12:an? Jo, för den går över älva! Hahaha…

Sedan var vi ju bara tvungna att testa det här med spårvagn, men hur fan skulle man betala?! Ingen visste och vi ville inte visa att vi var riktiga bönder så vi satte oss och åkte med bara helt GRATIS! Men det gick ju vägen… På Liseberg åkte ja Balder shit vad det sög i magen, och under färden upptäckte jag att pumpen höll på att åka all världens väg så jag blåhöll i den, så på korten som de tar på en så sitter ja och blåhåller pumpen och gallskriker, fin bild men andra ord.

Söndag och dags för Madonna på Ullevi… Innan vi hittade en P-plats, men Micke var super på det här med att köra bil i Gbg så tillslut hamnade vi på Nordstan och vi hittade också en bar med namnet Murveln- what?! Men god mat serverades och för att jag skulle slippa köra hem beställde jag Cider så Malin fick köra hem :P Showen var kanon och vi hade bra platser, saknade min låt ”Like a virgin” men annars var allt bra, sedan slängde ja ut 430 spänn på två snabba då jag inhandlade t-shirt och brillor ;D

Kända ansikten i GBG var inte så många det var någon Bonde söker fru (en lång smal med brillor) på Liseberg, Han trestegshopparen, Christian Olsson tränade intill vårt hem… Tyckte han såg lite sliten ut :P Anton Granberg och Carina Dahl såg vi på Ullevi, tyckte allt att hon hade gått ner sig och såg väldigt smal ut! Sen kan hon väl slänga bort Anton, Carina kan ju få vem hon vill?! 

Sammanfattningsvis så hade jag en trevlig helg i storstaden men Svenssons/Ringfelter tack så mycket för att jag fick följa med!


Sticky & Sweet Tour! <3

Sådär jag, då är jag fast... Madonna, allvarligt talat vilken krutgumma! Showen var helt perfekt, synd att det var söndag eftersom man hamnade i feststämning... Har inte varit en sådant stort fan men nu är jag helt såld. Lite bilder från showen:

Intro
Sexy mother
Love!
Snyggaste bilen
Hon är snart 51!
OMG!
Drottningen på sin tron...
Ascoola brillor, så vat tvungen att inhandla ett par själv ;D

...Tack MADONNA!

Råd, tack

Tanken kom upp idag... 

Vid ett eventuellt bröllop i framtiden, vilka bjuder man? Vänner som man en gång haft eller de som står en närmast den dag då bröllopet ska stå? Vilka sviker man, hur vet man vilka vänner som finns kvar? Och om man inte blir bjuden, räknas man då som en föredetta vän? Detta är svårt!

Jag vill inte vara den som sviker, har blivit sviken alldeles för många gånger! Jag om någon vet hur det känns och det är inget som jag vill att någon annan ska känna. Man har öppnat sig för flera och berättat om allt som har hänt en, men som vanligt, ungefär som ett mönster, så droppar vännerna av. Därför har jag valt att leva så som jag lever idag, är rädd för att lita på någon, och det kommer ja alltid ha svårt för. Jag kommer ihåg när jag en kväll berättade det för en mycket nära vän, att jag har svårt att lite på någon, då hon svarade tillbaka om hon då lika gärna kunde resa sig och gå då, usch... I den stunden blev jag rädd för att förlora henne, vill aldrig förlora henne... 

Tyvärr så har vi glidit isär med tiden, men hoppas att vi kommer att finna varandra igen, eftersom denna person är den absolut bästa personen jag har träffat i mitt liv.  Hon var/är den bästa vännen någon kan ha...
Så nu kanske ni förstår varför jag är som jag är. Jag har fortfarande svårt att lita på folk, rädd för att återigen bli sviken (för det blir jag alltid). Men jag försöker att tänka annorlunda och hoppas att jag inom snar framtid kommer att finna min vän/man och bli lycklig tillsammans med honom, men som det är just nu så känns det nervöst.

Men det här är jag... En som har varit med om mycket och som också har en trasslig sjukdom som krånglar till allt men jag har lite ångest inför det här med bröllop, för hur skulle jag reagera om inte jag blev bjuden på min väns bröllop?! Hur skulle ni känna?....


Röd

Röd i ansiktet har jag blivit idag, har spenderat dagen utomhus med lite kubb, fika och bärplockning hemma hos mor och far. Emma spöa mig i kubb, måste träna upp mig ;D SKönt att det är finväder när man är ledig iallafall...!!!

Imorgon är dagen fullspäckad med saker som ska hinnas med, klippning av hår, klippning av gräsmatta, laga mat åt fam blomkvist larsson. Sedan så blir det träning på kvällen, ska nog försöka vara med lite granna iaf! Sedan taggar man inför Gbg på fredag. Blir borta tills på måndag och under helgen ska man försöka hinna med liseberg, paddan, avenyn, madonna-konsert innan vi åker hemåt igen.

Nu är det allsång, så ta det lugnt!!

M, M&M

Nyss hemkommen från Eltebo, Micke var så snäll och hjälte mig med fönsterhissen på min bil. Så nu fungerar den som den ska..Nu är det bara att åka till gbg på fredag! "Tre cowboys...."

Lekte med M hos M&M sjukt duktig kille på att studsa på studsmattan ;D Sedan var det dagt för läggning och Tant Anna var villig att hjälpa till och tycker väl att det gick skapligt... Lite svårt med pyjamasen när det fanns så många knappar på den. Men tillslut satt den på och tänderna var borstade. Nu var det bara sängen kvar, efter 4/5 böcker slumrade underverket som en stock. Så skulle jag vara smidig att resa på mig och smyga ut ur rummet, tror ni inte att ja får sendrag i högerlåret och höll på att avlida, men med lite stretch så kom ja ut ur rummet och han sov fortfarande. Så nu är jag ytterligare en erfarenhet rikare vad det gäller småbarn, nu är det bara att invänta sina egna ;D 

Var även på sjukhuset idag och är under utredning... Får svaren på torsdag vad det är jag har haft i kroppen under hela juli?!?!

Nu får lillasyster ta och dyka upp, jag är trött och vill sova nu! 

Söndag...

Att vakna upp till solsken är nog det bästa som finns! Frukost utomhus med de bästa ;D Efter fruktosten satt jag mig i bilen och körde hemåt och städade lyan på centralvägen 4o. SÅ ikväll får man lägga sig i en nybäddad säng med nya lakan, yes!
Till lunch blev det persikoyoghurt, favoriten bland yoghurts.... Så nu ligger jag i soffan med en massa värmeljus som lyser upp mitt vardagsrum, mysigt. Så det är nog dags att slänga mig själv in i badkaret och skrubba sig ren. 
Imon blir det till att ringa hälsocentralen har fort. sjukt ont i halsen så kan knappt svälja, att prata gör också mkt ont! 

Ev så blir det att ta sig på träning ikväll och kika läget.. Kanske köra lite styrka... Inte så bra idee att springa med halsont!


Jo, just det jag ska vara väldigt glad att jag har två ben, höll på att hugga av mig mitt högra ben igårkväll, skulle hugga lite vet, men det hade regnat och yxan slant till och som tur var med millimeter så missade mitt högerben....Akta er människor..

Familjekväll

Syster har nu dykt upp här uppe i skogen så det blir familjekväll ikväll! Blir till att spela lite spel och bada bastu och ta sig ett dopp i sjön... Jag har halsont men jag tänker nog bada ändå!

RSS 2.0