Brandkåren!!!

Ligger man i sin lugnan ro och njuter av alla värmeljus som brinner, när jag till min förvåning upptäcker att det fan BRINNER i fönstret mkt nära gardinerna. SLiter ner ljuslyktan och försöker blåsa ut lågan, pucko som jag är... Det går verkligen inte att släcka ljuset är övertänt. Springer in med brinnande ljus in till toaletten och fort in under rinnade vatten, POFF! Det var den ljuslyktan det... Eftersom den är så övertänd så spricker glashelvetet under rinnande vatten. Tur att jag iaf inte hade somnat! Mitt brandlarm funkar ju inte ens...haha! Nu luktar det bara riktigt mkt ELD i lägenheten- FAN!
Det måste ha varit nå skit i ljuset eftersom det knappt brann alls när jag tände på det...?!

Surt sa rönnbären och räven

Satt idag och längtade, jo ni hörde rätt, längtade efter pensionen... Efter lite räkning på fingrar och tår så återstår det ju några år innan det sker men grejen är att min födelsedag infaller på en fredag det året, YES! Kan det bli mer party?! Tror inte det...
Hade en pat på över 80 bast idag, eftersom vi hade ngt gemensamt så var det trevligt att se en pat med samma sjukdom som jag och som ser så sjukt fräsch ut och inte alls var en dag över 60! ME like! Hon gillade säkert när jag slänger ur mig; Jag vill se ut som dig när jag är över 80 bast! ;D Me LIKE!
På lunchen kom jag och tänka på vad jag sa i skolan första dagen... Aerobic - allvarligt anna 7 år gillar aerobic (visste inte ens var det var, bara att morsan hade snackat om det). Nu är jag påskledig och det firades med öl så här på kvällskvisten :D

V

Voddler har äntligen hamnat i min dator nu ;D Så kvällen spenderas framför datorn till en klassiker i filmväg - Lucky Luke och Dalton Bröderna :P

Facebook?!

Var hem till pappa och hälsade på! Han sitter med en polare och kikar på hockey och diskuterar facebook:

Pappa: "Jag fattar inte det här med facebook..."
Kompis: "Nähe
Pappa: Fan, Anneli säger att man kan vara vänner på facebook
Kompis: Jo
Pappa: Anneli blev vän med min brorsa igår, hur fan går det till?
..Allvarligt!! haha, han är dålig på internet min käre far ;D

Heaven or Hell?!

Nu får jag bita i det sura äpplet!
Fått nå konstigt fnatt på CocaCola - beroende? Svar: Kanske?! Vaknar på morgonen och suktar efter cola... Inte bra!

Anus - JAG!

Jag är ett jävla anus, jo men för det är jag! Tog några öl på fredagskvällen och ville ha dem iskalla. Så jag slängde in några i frysen och la mig framför teven. Jag mitt ANUS somnade och därför tillbringade jag min lördag åt att frosta av frysen efter alla öl som runnit ur. Men nu har jag lärt mig läxan att man inte kan ha ölen för länge i frysen utan endast ett litet tag :/ TIPS!
Snart är det den 25:e och då gäller det att inhandla nya skor, löparskor och arbetsskor + även ett par sneakers :D Då vet jag absolut vart min lön kommer att ta vägen, till skor! :D
NIKE LUNARGLIDE+ W GREY   / BRIGHT PINK

underbart

Jo men vad ska man säga… Det suger att sitta och titta på när laget lirar, men fyfan vad underbart det är när brudarna vinner matchen, vilket innebär att vi nästa säsong spelar en högre division!

 

Nu firas det med öl och Solsidan – UNDERBART!

 


Citat...

"Det är med manfolk som med bilar: har man dem så använder man dem, annars går det bra utan."

Lisbeth S:...

Jo men såhär en vecka (eller mer) sen senaste inlägg så tar jag nya tag med bloggen!
I helgen som var, var jag och kusinen till Sthlm! ;D Vi var på musikalen Hairspray och gjorde stan... Men vi var inte direkt så shoppingsugna, det enda som inhandlades var mat/sprit och ett par skosnören, varav skosnörena inhandlades av kusin Malin! Hairspray var en sjukt roligt musikal iaf, kan ju inte bli annat än när Rolf Lassgård gestaltar en överviktig kvinna tillsammans med Morgan Alling ;D Hela musikalen avslutades med att alla vi i publiken stod upp och dansade och bara log.....Underbart! Att ens hudfärg ännu spelade roll  under 60-talet, hade jag ingen aning om, svarta och vita fick inte ens dansa ihop på uteställena?! SJUKT!
Sedan på kvällen sprang vi på Lisbeth Salander och Blondinbella, och han...vad heter han Jean Pierre?! Äh skit samma! Jo just det är sjukt stolt över mig själv! Jag har äntligen tagit steget med lite hjälp på vägen... jag har kört bil i stockholms innerstad, YES!
Nu på Fredag gäller det, en vinna eller försvinna match för storviks if damlag. Då gäller det antingen så går vi upp en division eller så blir vi kvar, håll tummarna för oss eller ännu bättre kom och heja fram oss på fredag. Tror inte ja spelar eftersom min fot spökar :( Har aldrig
varit så skadad under en säsong som just denna :(
//Anna

tjooohooo

Så himla skönt att man slutar kvart över 1 på fredagarna, då hinner man ut en sväng och njuta av det underbara väder som bjuds ;D Idag hann jag ut en liten sväng iallafall innan ja åkte och handlade.

Tänkte jag skulle hinna svabba av lägenheten innan jag åker iväg, då jag är chaufför ikväll... Imon är jag inte i byn iallafall utan jag åker till sthlm imorgon ;D SKÖÖÖÖÖNT!

Jag har syndat...

Jag skulle nämligen aldrig mera under detta år äta godis (vad det nu egentligen innebär, det är upp till min mor och mig själver). Det blev nämligen så att jag och Sara drog iväg på stan på lunchen för att hämta upp ett paket till mig, då fick vi ideen om att vi ska till donken för att köpa med oss glass upp tillbaka. Köpte McFlurry, sedan vid sista skeden så kommer ja på att FAN det är ju daim-helvete i glassjäveln :/ Så var ärlig och berättade om mitt misstag för mor..."Jag har syndat". Har som tur är en hygglig mor så hon godkände det, men påpekade att aldrig mer!


dagens..

Dagens:
"Det märks/syns att  du tränar" Hahaha!!!
Antagligen så syns det på flera annorlunda sätt, har fått den kommentaren vid  båda besöken hos sjukvården denna vecka! Hur fan kan det synas på dessa ställen, haha??!?!
Jag spar på informationen känner ja...om vart jag har varit! :P

RSS 2.0