Lördag med Therese

Fyfan säger jag bara vad underbar denna lördag har varit! Började dagen med att vakna upp i en underbar soffa hemma hos Mami! ;D Sedan iväg och titta på ny soffa, efter att ha beslutat mig för att denna ska jag ha, begav jag mig hemåt för att mäta så att soffan skulle få plats - men nej det fick den inte :(... Sedan åkte jag till Norbyviken för att hämta upp Tess för att åka och inhandla en ny teve istället :D Sedan har vi spenderat kvällen/natten här hemma med att möblera om och sätta upp teven på väggen! Älskar de stunder vi har tillsammans alltid lika trevligt! >Mestadelen av kvällen gick åt till att spela gitarr och sjunga fina toner tillsammans .VI KAN VI! ;D ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D.... SÅ om ni vill uppleva en riktig sommakväll med musik så ska ni spendera kvällen med OSS 2 :D Love U my friend!!!!!

Jag vill hellre vara allt annat än vanlig, tack.

Ibland blir jag så konstig?! Jag skrattar mig själv till sömns... Ibland kan jag köra så fort bara för att få känna lite spänning. Och ibland skriker jag bara -högt, eftersom det bekräftar att jag lever :P haha
Om man skulle följa alla regler och normer som finns så skulle livet vara så tråkigt, tro mig!
Kom igen nu och ge mig något att göra så jag känner mig levande! Jag vill hellre vara allt annat än vanlig, tack.
Om du tittar ser du att den här världen är en vacker olycka, turbulent, inte ens i närheten av vad jag vill ha! Så ge mig något annat...
Dagens bästa från Markus Wirén:
"Min lillebror ska heta T-shirt" (fast med uttalet T-skkkirt).i ett annat liv


Små vänner kan visa sig vara de största

~

Små vänner kan visa sig vara de största <3


 

LOVE!

 

 


I see you


Äntligen!!

Har i alla år sagt att detta inte är ngt för mig, ngt som jag helst undviker… Efter igår kväll! Kan inte tänka på något annat, hur har jag kunnat undvika detta så länge?!

 

Jag är förälskad i en film, en film som får mig att känna den här underbara känslan i hela kroppen som gör att hela jävla livet är helt jävla underbart! Jag försvann totalt in i hela filmens handling och var en av dom.

 

Känslorna var upp & ner hela tiden, ena sekunden ville jag bara döda och i andra sekunden ville jag bara ligga ner i filmens omgivning och andas in hela atmosfären. Nu vet jag att detta låter hur flummigt som helst, men det var precis så det var, som om jag var HÖG på en känsla, känslan att älska någon och känna att livet är helt jävla underbart!

 

Jag vill inte längre vara den jag är, jag vill vara blå, ha svans och tillhöra Na´vi och lyssna till Eywa. Skojar inte!!!

Äntligen har jag insett det rätta ;P

 


RSS 2.0