ledig

Idag är jag ledig och hade stora planer på att ta sovmorgon, låååång sovmorgon! Syster stannade kvar här över natten, och vad vaknar jag av? En hemsk alarmsignal klockan 8?! Så nu kan jag inte somna om, så ska ta och röja av lite härhemma sedan ut på en löptur :D Hörs!

..

USCH, sitter och kikar tillbaka på blogginlägg som gjordes för över 2 år sedan. Shiit vilken svacka jag var i just då, åt massa antidepressia mediciner och hade sån oerhörd ångest mest hela tiden. Detta gjorde att allt gick åt helvete kunde inte ens köra bil utan att få en ångestattack. Vet inte hur många ggr mamma o hennes kollega fick hämta mig efter vägen i bilen. Hoppas att jag slipper dessa mediciner och attacker i framtiden :D Nu är jag bara glad över vad jag har, saknar bara en karl!
Ciao <;)

K...

Jag är blond, OK?!

Håller på och organiserar i lägenheten. Så har införskaffat mig flyttkartonger men handtagen var inte de bästa så jag använder dubbelhäftad tejp. Dum i kolan som ja är så måste jag hålla i lådan samtidigt som ja ska klippa tejpen. Tar ett stadigt tag om tejpen med läpparna och klipper av en bit. Upptäcker att när jag då ska ta bort tejpen ur munnen att jag drar med halva läppen! Åh GUD i lådan vad jag grina illa L Så ny tyckerja synd om mig själv och min läpp svider…Skit tejp!


RSS 2.0