Thanksgiving NY

Om jag bara visste vad ja gav mig in på i morse när jag och Camilla begav oss ut på NY's gator imorse. Amerikanarna firar ju Thanksgiving med stora parader som innebär 1000-tals poliser och flera gator avspärrade + sjukt mycket folk. Tur att amerikanarna är snällare än vi svenskar, de använder inte armbågarna för att ta sig förbi... Tillslut efter många om och men kom vi till hotellet som är kanon mitt på Broadway :) efter någon timme så beslöt vi oss för att ta en långpromenad till Central Park och kika. Mindre folk var det ute nu, kan kanske bero på att de flesta var hemma och åt Thanksgiving mat med familjen. I Central Park var det solsken och de som ville kunde åka skridskor på isbanan och ville man inte det kunde man åka häst och vagn eller åka cykeltaxi (slaveri, vissa människor väger ju ton). Sedan gick vi förbi Apple affären och vilken KÖ! Vi var in på en leksaksaffär och det var mkt mer är en vanlig affär. Jädrans vad grejer det fanns! Det stora pianot som man sett i flera filmer var det lång kö till... Nu är vi tillbaka på rummet. Har precis Skypat med mamma & pappa. Lägger upp ngn bild men fler kommer så småningom :).


Måndag

Imorse var det lätt att kliva upp, motivationen är på topp! Kvällen spenderades med världens bästa pappa och vi kombinerade hockey med innebandy på teve :) nu ska ja hoppa i säng så det blir helg igen! Har en massa att se fram emot ;) yeeeeeah..

P&k


Fredag

Nu är det helg igen ;) åh vad alla tjatar om dagens datum.. 111111!!! Jo men jag vet att den är den 11/11 2011 men varför göra en sån stor grej av det?!

Insåg just att ja måsta växla pengar innan jag åker så får gå förbi forex nästa vecka! Mindre än 2 veckor kvar! ;)


.

Hemma idag pga sjukdomen... Känns även som om man börjar få feber så stoppar i mig flera värktabletter och hoppas på det bästa! Nu ska allt vända! ;)


Ya

Jo men det har efter lite efterforskning visats sig att hanhundarna har bröst! Följdfrågan på dettA: varför och fyller de någon funktion överhuvudtaget?! Plus... Varför har karlarna bland oss människor bröst?!


Precis 3 veckor kvar :)

...


Kuk

Jo men man får skriva KUK! Efter att ha stått i kö på Apoteket i över 40 min så får man säga ordet KUK!


RSS 2.0