Jaa

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs framåt av kraftiga vindar! 😃


Roadtrip 2 Falun

Idag blev det en sväng till Falun för derby mellan falun och kais.. Tess stod självklart för ett mål plus att hon punktade deras målvakt vid minst 2 mål så minst 3 mål var stjärnans förtjänst!


Löööv

Precis varit hos bästa Julia som fixat mitt hår! Hon hade skaffat sig en sjuukt söööt valp, inte all sugen!

Rusat in i lägenhet och smäller igen dörren över ring+lillfingret :/ vill bara skrika men kniper igen då dörrern just för tillfället står helt öppet ut i trappen.

En bild från promenaden från Julia till bilen ... i lööve it


Fråga!

Har hanhundar & hankatter bröst?! Måste veta!!!


Mååndag!

Ännu en vecka har börjat och jag är på topp! :) känner på mig att denna vecka kmr att bli kanon! Ehm.. Jo men man ska ju vara positiv!

FAN att man ska börja skriva hur man mår i början av ett inlägg i bloggen?! Men thats the fact!

Om en månad är jag på väg, på väg till ett drömresemål som jag aldrig någonsin hade trott att jag skulle få resa till! Längtar längtar längtar!!!

Ps. Tro på er själv och glöm inte att ni är bäst!


Söööö

Ndag! Personligen har ja haft en toppen helg med filmkväll + bio och utgång i Gävle ;) idag hann jag även med att tvätta bilen och införskaffa mig en slagborr = vuxenpoäng..

Jag och min mörbultade syster har nu på kvällskvisten bakat hallongrottor+kolakakor och det blev supersmaskens!


Torsdag

Snart är veckan slut & helgen är nära ;) helgens planer blir ner till parkhallen på fredagen och kika på herrlagen när de ha derby då.. Sedan har jag o arbetskollegan bokat biobiljetter på lördagkväll ;) så det ska bli trevligt! Idag blir det à la storstädning i lyan och golven ska blänka efter det!


Måndag

... Är alltid måndag! Seg dag tkr jag att det har varit! :( sen har jag ont i mitt finger sedan matchen, troligtvis en spricka i långfingret... Jippie!

I helgen ska ja försöka ta mig i kragen o ta mig ut i natten och träffa lite folk ;) men men känner ja mig själv rätt så blir ja hemma, eller?!


V

Ligger o tittar på favoritfilmen sisters keeper... Älskar den! P & Godnatt


Dröm sött

Fan det är nått fel på mig! Drömmer drömmar om nätterna som känns så sanna. Som om allt är på riktigt!

Tur att det är underbara drömmar som involverar både klubba o boll + Måns :)


Fredag

Yes, då var helgen här igen! Denna helg kommer jag att sakna Måns :( men bad Stina att hälsa honom!

Min granne på 70+ frågade vad man gör på helgerna om man bor i Storvik och är i min ålder, då man på hans tid ofta var ute o dansade på dansbanorna. Jag sa att man dansar inte nykter i min ålder.. Och att om man håller på med idrott på helgerna så dricker man inte.. Roligt svar va?!

Nej nu ska ja dra ut på en promenad ev ner till syrrans häst och krama honom lite :)


Ok..

Eftersom det har kommit en blogg.se- app så lär ja väl försöka igen. Blogg är egentligen inget för mig då mina dagar alltid ser likadana ut... Men men. Det kanske finns ngn stackars sate som blir glad?!


RSS 2.0