Tisdag

Crosstrainern blev det idag på gymmet plus styrketräning, främst lår.

Jag har inga direkta mål med att förlora vikt eller liknande utan jag tränar för att jag mår bra utav det. Känner att ja får mer energi om dagarna nu när jag tränar mer regelbundet än när jag var aktiv inom innebandyn. Saknar inte det så mkt faktiskt blir inte imponerad när ja ser innebandy på teve. Allt var bättre förr...

Saknar dock sammanhållningen i en grupp och att med ett stort leende träffa alla vänner på träningarna. Men Life goes On! :)


Zumba

Vart att jag drog på zumba i en timme istället för gymmet :) så himla roligt och sjukt bra träning!

Imon är det gymmet som gäller igen... Tack och Godnatt


Måndag

Blev en sväng på gymmet igår och körde mkt maskiner så jag fick ur mig all ilska och det gick super :)

Så här rolig var jag när ja kom hem...


Skit söndag

Har inte varit på humör idag- känns som om allt är skit just nu! Allt och alla är det stora fel på.


Måste nog bege mig ner på gymmet senare och göra av mig lite ilska så jag inte tar med mig humöret till jobbet. As, alban, helvete! Vet faktiskt inte riktigt orsaken till humöret heller?!

Kyss mig för bak!


Helg

Jaaa det är det!

Igår var jag och fick massage och sedan hade vi mor i döttrar dag som avslutades med bad i bastu på relaxen och med god mat :)

Idag är jag alldeles mör i kroppen efter den underbara massagen. Ska ta mig ner till gymmet senare för att röra på fläsket då det har blivit dåligt med det i veckan pga att annat har kommit i vägen..

7 dagar kvar!


Onsdag

Zumba-onsdag idag då! Zumba eh, zumba ah ;)


F*ck

Hatar när sjukdomen tar över och jag inte orkar ett skit på gymmet :'(!!!!!!


Måndag

Hemma idag pga dålig sockerhalt i blodet inatt.. :/ detta gör att min kropp och knopp för den delen inte orkar med dagen halt enkelt det tar flera timmar för den att ta igen sig.. Jag blir väldigt rastlös när jag bara är hemma och inte gör någonting, jag vill hellre vara på jobbet och träffa alla underbara människor som kommer o går varje dag.

Ska om ngn timme bege mig ner till gymmet och träna och SOM jag längtar. Ska försöka få med mig pappsen idag, det behöver han!

Sköt om Er! (12dagar kvar nu)


Promenad

Ska just bege mig ut på promenad :)


Lördag

Nästan 2 timmar tillbringades på gymmet idag :) men nackdelen med detta är att jag sedan två, när ja kom hem, är helt slut i huvudet och kroppen :/

Nu blir det TV för hela slanten


Puss & Godnatt


Gym torsdag

Hejhopp! Idag lagade jag mat åt hela kvarteret hela familjen fick mat+ 4st matlådor blev det! Imorgon är sista arbetsdagen denna vecka sedan är det helg, och det betyder?! Träning! :)

Idag vart det en kort visit på gymmet endast en timme men känner att kroppen orkar mkt mer än när jag började!

Sofie: de funkar bra, om det bara är psykiskt eller att de verkligen funkar det vette tusan :p men måste man verkligen äta 3st av joint supporter per dag?! Hur gör du? :)


Zumba-onsdag

Idag stod det Zumba på schemat och idag var det lite mer ÖS än vanligt ;) idag följde även syteryster med och det var nog inte sista gången!

Imorgon är det jag som bjuder min älsklingsfamilj på mat. Så jag har förberett lite nu, trumvirvel... Det blir kyckling med Jordnötssås ;)

Träningen fungerar toppen och sömnen är också bra. Känner mig trött när jag lägger mig och är pigg när jag vaknar. Dagarna på jobbet bara svischar förbi, lite fööör fort ibland :/


Måndag

Blääää, jag orkar inte träna men jag måste... Ska ner till gymmet strax :)

Helgen bara svischade förbi men hann med både träning och att vara social :) sedan vann jag även bordshockeyturneringen :D


Torsdag

Yes det går bra nu! :)


Tisdag

Dagen började bra, kände mig pigg o kry när jag slog upp ögonen i morse :) Efter jobbet bar det av till gymmet och känner att flåset börjar komma tillbaka dit där det en gång var :)

Fan vad kul det är när allt blir som man tänkt sig :) + att syster äntligen insett att vi ska ta en dag uppe på berget med slalom och förhoppningsvis en varm kopp choklad ;)

Puss på Er!


Seg dag

Gjorde super ifrån mig på gymmet igår och idag när jag var ner hade jag inte riktigt motivationen med mig.. Körde lår + mage och baksida + cyklade 1 mil sedan begav jag mig hem och är just nu lite bitter för att det inte riktigt blev som ja hade tänkt mig. Bara att ta nya tag och göra bättre ifrån mig imorgon :)


Ons 4/1-12

Ligger i sängen och skakar, och NEJ jag är inte sjuk utan har precis varit på gymmet... Är så otränad att jag redan har träningsvärk :/ har ju inte rört på mig sedan jag var i NY och där var jag den 23/11-30/11 hmm... Shit det är ju sjuukt längesen det.

Fick lite träningstips av Therese när hon var på visit :) så nu ska ja försöka komma igång igen! Om inte ett 6-pack innan sommaren, kanske 2 pack då?!


Kram A


RSS 2.0