Vår

Idag har det varit fullt upp... Upp vid kvart i 9 och åka ner till stallet och sköta om syrrans häst. Blev långtur med häst och mamma så vi delade promenaden med att rida hälften var :D Sedan hem och byta om och åka till Sågmyra med kusin. Hittade några tröjor faktiskt :D Sedan hem till mor & far som bjöd på Grekisk pyttipanna - och har ni aldrig provat detta så har ni missat något!

Nu sitter jag och läser bloggar och funderar starkt på att gå och lägga mig snart då man inatt får sova 1 h mindre i vilket fall som helst. Sedan bör ja ta mig i kragen och träna imorgon då det har varit lite si och så med det denna vecka :/ Känns i kroppen att man inte tränar, dvs det gör ONT precis över allt!

Kram!


Hej igen

Nu var det visst ett tag sedan! Har inga smarriga detaljer eller hemligheter att berätta utan dagarna rullar på med både arbete och träning :) känner småvibbar av vår iaf men pga kylan behåller jag vinterjackan på ett tag till!


även domaren

Nu anmäls även domare om man missar en situation under en match :


Sjukt

Satt och hejade på Falun i fredags när deras kvartsfinal sändes på teve. Vid en sekvens framför mål så flyger Tess hans upp i motståndarens ansikte ( tror inte avsikten är vad de skriver i tidningen). Hade inte det varit en tv sänd match hade man aldrig gått så långt som att anmäla en spelare.. Gör Djurgården detta bara för att försöka få ett övertag över Falun även mentalt också eller?! Inte nog med att en av mina bästa vänner mår skit för detta :/
Men detta händer inte bara inom daminnebandyn utan även i elitserien i hockey. Allt eftersom det dokumenteras genom att matcherna sänds på tv. Ett utklipp ur en av alla tidningar som skriver om detta :


Snåljåp

Det är just det jag har blivit från och med denna månad ! Thailand i december så nu lär jag spara spara spara :)

Just kommit hem från gymmet där det blev kondition idag och det gick super :)


Solig fredag :)

Solen skiner, dock blåser det nordanvindar :/ har precis tryckt i mig lite lunch och nu måste jag ta tag i lite städning här hemma :) får se vad helgen har att erbjuda, ev hockey imorgon :)


RSS 2.0