Hahah

Efter dagens arbete var det tänkt att jag skulle ta bussen in till valbo och möta upp mammsen ooch bjuda henne på lunch, men när jag kliver ut genom dörren från jobbet och tar upp mobilen ser jag ett mess där det står att hon står i gävle och väntar :D Moster och syster var även de med i bilen... Iväg till Valbo, fynda riktigt ORDENTLIGT på IKEA så min stora familjebil blev FULL!!! Så det blev inge Owes, ta det en annan dag, men massa annat roligt blev det..Inga kläder men inredningsateraljer :D GILLA! 
Så ikväll har jag skruvat och donat, på söndag dyker familjen upp på middag, då ska de ta med stora borren så jag kan få upp min nya hylla i hallen, YES!
Rolig sak som ja hörde idag: Vilka är antagningsproven för att få arbeta hos er, fan va snygga brudar! ;D Haha...Internt skämt, ingen fattar men jag tycker det är UNDERBART!!
Match imorgon mot Rättvik...

typissscchhhhskt

Idag är det torsdag, började med att jag försov mig i morse, tur att syster sov hos mig så hon kunde skjtsa mig till kliniken :D tackar!!!

Sitter på arbetet nu och tkr det suger med att man slutar kvart över, hinner ju inte till träningen. men som plåster på såren så ska ja äta en banan! Tack och hej!!


snöstorm?!

Alla dessa varningar om snöstorm osv... men inte ser jag någon inte. Hoppas att den inte tänkte dyka upp på eftermiddagen när jag ska åka hem :/ Ikväll blir det tidig kväller så det blir fredag snart!!!


nattsudd

Helgen är här igen! Och jag har 0 inplanerat - SKÖNT! Eller jo, match imorgon 15,30 i Hallen :D
Under denna helg, ska jag försöka inhandla något nytt i matväg som jag kan ställa in i frysen/kylen...Just nu står det en yoghurt och en gullök sedan juldagen i min kyl... Lär nog häva ut dessa innan de går ut själv! Och hungrig är man ju alltid så liiite mat är det nog bra att jag handlar.
Ma&Pa har kommit hem och nu när man ser dem tänker jag bara på pepparkakor..."Vi komma, vi komma" Men som Ni kan se i föregående inlägg så har min underbara mor redan bokat in oss på ett flyg nästa december, så jävla underbart, längtar redan!
Pappa säger att hela familjen lär gå ner 50 kg innan vi beger oss iväg, då får nog alla vi brudar i familjen ligga i eftersom han inte kommer att gå ner ett hekto för tusan!

10Dec

8.10 piper telefonen till på jobbet, mess från mamma: Thailand 10dec - kan det bli december nu!!! :D

SOL

Veckan är över och helgen är här, veckorna bara springer iväg och det är bara positivt.  Det står inte på förrän det är sommar :D
Min vecka började med feber och bilar som krånglade... Bilarna krånglar fortfarande :/ Som tur är åker jag ju buss om dagarna, dessvärre måste syster ha bil till jobbet, så idag fick mormor ställa upp och skjutsa och hämta lilltösen!
Idag är det lördag och förhoppningsvis är det tänkt så att ja ska göra comeback på planen idag, hoppas hoppas!
Match mot Falun i hallen, hoppas på många i publiken! 15.00 Prick!!!
Igår var jag och hämtade mitt paket från HM, lite kläder/hattar och bikini-överdelar som jag hade beställt, allt var toppen! Så nu får det gärna bli sommar... Har sagt det flera ggr att i sommar blir det nog sommar på gotland eller liknande, men det blir nog inte så. På arbetet går tv-skärmarna dygnet runt med massa udnerbara bilder från hawaii och andra soliga ställen, hur kan man då dissa utlandet på sommarn, det går ju bara inte. Så om det är ngn som vill åka i sommar så kanske vi kan åka tlsm ;D
Nu ska ja ta och hänga lite tvätt, sedan ner på samling! *Blink

Nån som har sett instruktionsboken?

På tal om den där sk. Gud. Om han nu finns, så sitter han och kastar ruttna ägg över mig just nu. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Dagen började bra, sedan blev den bara sämre, och just nu är den som sämst... Allt pga. något som någon sa, som jag nog egentligen inte borde ha hört. Nu känns det som om det är förgäves att hoppas på att något ska hända, eftersom det nog inte kommer att hända :/

Svårt när man ställt in sig på någonting, och sedan ändra på själva inställningen. Ungefär som när man köpt en ny tv och ändrat alla inställningar på ljud och bild. Sedan kommer man på att man vill ändra, men då kan man inte hitta den där instruktionsboken som man fick medskickad... Man får leva med de inställningar man har gjort, om man nu inte vågar chansa och testa att trycka på någon konstig knapp som kan vara den rätta. Begripligt?! Njae...Knappast!
Fan, fan, fan...och inte nog med det, sitter ensam i min sketna lilla lägenhet och orkar inte vara social, trots flera olika erbjudanden från olika personer så väljer jag att stanna hemma. Jag fick en marabou chokladkaka av syster om jag skjutsar dem till viken ikväll, så ja får se om jag behöver göra så...
Nej nu ska ja ta mig i kragen och se om jag finner den där instruktionsboken, där det möjligtvis står hur jag i fortsättningen ska göra för att lyckas... Hoppas hoppas hoppas!
KIss My ASS!

Grön av avund..

Tänk att få befinna sig på varmare breddgrader...Thailand, Thailand, Thailand!!!

Kallt som satan...

Ingen promenad när det är -22! Istället så städade vi hela huset, syster ska tydligen ha fest och då SKULLE det bara städas helt enkelt :P Så nu är alla julsaker borta, granen står ute i kylan i snön :D
Nu blir det tv för hela slanten sedan bubbelbad med lite hårinpackning + ansiktsmask :D

Brrr...

Värmen fungerar inte riktigt som den ska här på jobbet, sitter med tjocktröjan uppragen upp till öronen, plus att huven sitter som en smäck på huve! Brrr....När patienterna anländer är det bara att ta ett djupt andetag och dra av sig den tjocka tröjan och jobba i piké, hua!

Ikväll ska julen bort så man slipper stiga upp tidigt imon och fixa allt. Imon ska jag sova tills jag vaknar - YES!


Tränade direkt efter jobbet igår, kändes att man iten var helt på topp om man säger sååå dåå.. lite känning i ena foten, ska nog byta den där extra grejen jag ahr i höger sko till den vänstra så löser det sig nog :D
Blev ingen badning igårkväll men i kväll är det ett måste! Ska nog försöka leta på en sån där "rånarluva" ikväll när jag ska ut och promenera...Vart det nu kan finnas sådana?!


Längtar tills den blir lunch min mage kurra sååå, sedan ska några av oss på jobbet iväg och äta på American take Away- Yes, me like!!


Ses


Söndag

Idag blev det en lång sovmorgon fram till 10, shiit! Tänkte att det vore lämpligt med en sovmorgon såhär innan det är dags att börja jobba igen, pendla fram och tillbaka till Gävle om dagarna. Nu är det ju tur att man slutar tidigare på tisdag och är ledig på onsdag... Sen blir det "bondveckor" fram till man får semester :/

Jag stannade även kvar i sängen ända fram till lunch.. Jag hann under den tiden läsa dagens tidning, tala med pappsen och se på OS-klassiker på kanal 1 :D Till lunchen blev det mer sport, då jag spenderade tiden framför bandymatchen mellan Hammarby och SAIK... spännande iaf den första perioden, då jag lackade ur innan den andra skulle börja. Löjliga regler i bandy, då jag tänker på SAIK´s röda efter 2 min ??!!?
När syster kommer hem idag, blir det till att planera morgondagen. Vi börjar nog med att åka och shoppa lite och hämta lite saker hemma hos moi :D Nej nu ska ja ta och göra något vettigt! Hej då, hej då!

Thai versus. BigBay

Igår fick jag skotta uppfarten hela två ggr, all jedra lössnö som föll hela dagen...
Bilden är tagen efter sista skottningen igår kväll!



I morse när systers väckarklocka ringde, drog hon genast upp mig för att få hjälp med skottningen innan hon åkte iväg till jobbet. Trodde inte att det kunde snöa nästan 1 m till under natten, skit-snö! Skickade iväg ett mess till Thailand med bilden nedan...Tillbaka fick man "herreminje här har vi +30 grader varmt, lite flokna så här på lördagen! Har varit på massage, pok vi hörs!" Neeehee, inte ett dugg avis...:P




Ses!

RSS 2.0