1 v semester kvar.

Hur lycklig är jag att min semester inte börjar denna vecka?!?! Solen vägrar att visa sig. Så denna sista vecka ska jag njuta framför teven med alla mina nya filmer och bara mysa :D
Förresten så har jag blivit en släkting rikare, lilla Martin :D Att bara få se en sån underbar bebis får en att vilja skaffa barn på en gång. Men doh! Det finns en hake, tyvärr. Det krävs 2 eller som kusin sa: "En tripp till Danmark". Men allvarligt nu är det dags att sluta tjata om hur jag sååå gärna vill ha barn och skaffa mig en karl istället!
Nu ska jag skära upp melonen och vräka i mig :D Och imorgon ska jag pallra mig ner på gymmet och inviga det också så jag kommer igång igen!
Kraaaaam

Semester dag 12

Usch vad dagarna går fort när man har semester, men VILKEN semester jag har, har nog inte haft en dålig dag känns det som. Bara den dagen då jag och mammsi tog en roadtrip ner till Malmö för att hämta pappa. DÅ det spöregnade hela vägen ner... Därför passade det att ta en sväng på Gekås i Ullared , så nu har jag varit där också.
Malmö var helt fantastiskt, här har ni en som väljer Malmö framför båda Sthlm, och Gbg! Underbar stad vid vattnet! Det kommer säkerligen bli fler roadtrips ner dit igen!!!
Annars så rullar dagarna på umgås med kusiner och kusinbarn och med min underbara familj. Helst spenderar jag dagarna uppe i stugan på bryggan! Nästa projekt däruppe blir att kapa ner ett stort träd som står framför min & systers stuga så vi får mera sol på framsidan och slipper sitta på balkongen i skugga.
Sedan har det blivit så att syster att flyttat in i huset bredvid mig, så nu är vi grannar. Sitter på "ballen" och väntar på att Hanna och Ida ska höra av sig så vi får åka och bada, kvällsdop som vanligt men kanske på ett annat ställe än det vanliga. HA EN UNDERBAR HELG ALLA!!!

RSS 2.0