Hundar!

Det är fint med snö, så länge snön får vara vit..!!

Idag har jag tillbringat dagen med att plugga, städa lite och gymmat med mamma ;D Längesen man var på gymmet nu, men nu ska jag få ett nytt gymkort, så nu kan jag åka till viken närsomhelst ;D (Med familjebilen även, haha)
Inget nytt från doktorn heller, har de inte hört av sig imon så är det nog bäst att jag ringer och hör hur alla prover gick egentligen :S

Match på Fredag, hoppas på vinst ;D Sedan är jag sugen på att göra nått roligt, ev att det kan bli utgång annars är Monroes ett måste! ;D Sjukt gott!!

Nej nu ska ja hem på mötet med bostadsföreningen, sekreterare även!! ;D
+++ för vikten!!!

Snart så smäller det!!

My little ponny

Usch, tiden går fort, tyckte att jag nyss lärde mig krypa, gå, springa, cykla, köra moped, köra bil och slutligen gå i pumps!
FYller ytterligare ett år om två och en halv vecka... Var hemma hos syster och hjälpte henne möblera, då dök även tessans lillasyster Alma upp och då måste man ställa upp, så då blev det till att bada alla mina gamla ponny-hästar ;D Jag vill också vara liten igen, inga bekymmer och inga räkningar som måste betalas, man får gå på dagis och äta sand i sandlådan, min favvis, haha!

Upp tidigt i ottan idag, eftersom jag nämligen skulle iväg och lämna en massa blod, går på utredning igen om jag nu skulle ha struma... Om proverna inte visar det så blir det att lägga till ytterligare mediciner på min lista :/ Har även fått sömntabletter så att jag ska kunna sova om nätterna... Så snart har jag lika många mediciner som en sjuk tant!
För dem som inte vet, lider jag nämligen av ångest, panikångest.. Och som det ser ut nu, om det inte visar sig att det ör struma, så kommer fröken larsson att börja äta tabletter mot depression. Men hur tragiskt låter inte det? Jag blir 22 och går redan på depressionstabletter, hur fan ska detta sluta?!

Men pengarna rullar in iallfall ;D Nästa vecka blir det ny bil, tack AUdi det var trevligt så länge det varade ;D Nu är det dags att leta fram busskortet och ta sin feta röv till sandviken och träffa mamma ;D Sedan ska de slitna hårtopparna bort, bort ,bort ;D


Systeryster

Det gick inte alls som vi hade tänkt oss igår... :( Men nu har iallafall jag tagit den enda förlusten för denna säsongen!

Kom hem igår, sjukt trött... Lillasyster följde med hem som sällskap, men trots att jag vet att jag aldrig kan sova bredvid denna människa som slåss och pratar sjukt mycket i sömnen så får hon sova i min säng, och jag får inta soffläge ;D Det är syskonkärlek det, haha!

Idag blir det att åka till läkaren, får se hur många ytterligare besök det blir denna gången ??!? Sedan ska jag iväg och prvköra bil, och sedan träning... Ganska mycket på schemat idag ändå...Ajja, ska väl försöka komma in med det här att blogga, är inte så hightech ändå på detta, men jag försöker ;D haah

Spelledig nu i helgen så får väl se vad som händer ;D

Äntligen lite flyt...

Kanske skulle göra som alla andra, skriva några blogginlägg då och då..
Sitter hemma hos mamma/pappa eftersom min dator strejkar och inte vill vara med längre :(
Har äntligen fåttl ite flyt på ekonomin, tacka vet jag försäkringspengar ;D Så idag har jag inhandlat en ny telefon, kors i taket! Blev även lite annat tjafs också, sånt som jag egentligen inte behöver men vill ha ändå :P Avslutade shoppingen med att handla lite mat av syster på IKEA. Billigt och gott dessutom! Får se hur det blir i början av veckan med bilen ;D.. Får återkomma om det!

Denna vecka som kommer är man uppbokad varje dag, trodde jag skulle få en lugn vecka men icke sa nicke.. En massa läkarbesök står på schemat och möte med Folksam och klippning av håret ;D Ska för en gångs skull pallra mig till frisören, det var ju över ett år sedan!!! Sedan är det som alltid en massa skolarbeten som ska vara inlämnad.. Längtar efter jobb nu, sjukt trött på den här skolan.

Sjukt taggad inför morgondagen, möter borlänge hemma på Jernvallen 14.00. Och sån spö de ska få.. Tycker det har sett mkt bra ut under veckans träningar, trots 2 veckors uppehåll utan klubba och boll.. ;D Heja Laget! Så nu laddas det för fullt, och jag lovade mig själv att denna säsong ska ja inte införskaffa mig några nya klubbor/skor till innebandyn, men kunde jag hålla mig?? Icke sa nicke.. tyckte att klubborna som jag har gjort sitt (över 20 ska tilläggas), så ja for in till viken med pappmut och köpte den dyraste (självfallet) klubbjävlen :P Hahah, mammut bara skaka på huvudet när jag kom hem helt lyrisk över mitt inköp! tagga tagga tagga ("..Vill du bli min fru..") haha


///Anna

RSS 2.0