Uppdatering!

Oj oj, hela 27 grader varmt i vattnet och 30 i lufter vid Torshyttedammsjön ;D Varför åka utomlands sådana här underbara tider? Det dåliga vädret kommer att komma när jag jobbar, håller tummarna, för jag vill att det ska vara fint väder när jag är ledig och inte när jag arbetar! 

Ska iväg på arbetsintervju nu på torsdag, de ringde idag och ville ha dit mig, YES! SÅ får se hur det går men den tjänsten, skulle vara skönt att veta om man har jobb eller så nu efter sommaren. 

Känns som om min sommar är fullproppad med aktiviteter ;D Raphsody på dalhallla, familjekväll i stugan med fam svensson/persson, eventuellt en tripp ner till Gbg till Amine, massa fester... hur ska ja hinna med allt? 

Vaknade vid åtta i morse och besstämde mig för att det skulle bli frukost på balkongen, men shiiiit vad dem varmt och skönt, så jag brände mig lite haha! Kräftan Larsson!! Så imorgon blir det  till att smörja in sig på bryggan, ska försöka få tag på någon olja som man kan ha på benen, för av någon anledning så förblir de alltif kritvita på mig :( 

Backyard babies på Lobby på lördag - kan bli! 

//Anna

SHit!

Sitter och surfar runt lite på nätet och får en idee om att jag ska googla på mig själv, då ser jag att på webbsidan där man samlar ihop uppsatser ligger min C-uppsats! ;D SHIT nu kan alla läsa den! http://dalea.du.se/theses/?itemId=4010

Annars så är det 25 grader i vattnet häruppe ;D 

Buuu

Ikväll ska jag in och träffa bettan i Gävle, blir lite grillning och sällskapsspel tror jag ;D Tänkte bara visa er som missade vår utstyrsel på halloween ;D Njuuuuut.....






Syster ;D


10 cm (MINST!!!)

Min kära mamma ställde upp och kapade "topparna" men det blev visst mer än vad jag hade räknat med, nu känns det som om jag har jätte kort hår. Tänk att de där slitna hårtopparna kan göra så mkt... :/
        
FÖRE                           EFTER (zombie)

Mamma hämtade upp mig efter jobbet och så åkte vi till Valbo och shoppa. Upptäckte på vägen in att morsan har satt på sig träjan bak-och-fram (jag höll på att dö i bilen) Och så säger hon att den här har jag haft på mig hela dagen, haha!!! Tvingade henne att vända på den innan vi gick in i affären. Vi letade efter lite loppisar, jag har fått för mig att jag vill ha någon annan bänk i hallen än den röda jag har. 

Nu har jag packat upp alla matvaror och fixat ihop en cheesecake :D 

Var ju på möte idag, och som det ser ut så kan det vara så, förhoppningsvis, att allt löser sig med arbete! tror jag ahr valt ett yrke där det behövs folk nu om man säger så, dock finns inte de bästa jobben i närheten av BIGBAY :P 

Midsommarafton på Fredag, hoppas på finväder, sedan brukar det ju vara något galej i Gestrike-Hammarby på midsommardagen, så får se vad som händer... ÖPPEN FÖR FÖRSLAG!



Jorå, det var en fin dag


Men visst var det fint väder idag, man fick ta vara på solskenet! 

Har precis kommit hem från min dejt med bettan! Alltid lika trevligt att träffa henne...
Nu blir det till att lägga sig i sängen och kika på tv:n. Imon ska jag på möte på AMS.

Tisdag - äntligen sol!

Tänk att solen kunde titta fram idag, underbart! Har på morgonkvisten varit ut och sprungit i 35 minuter,det gör jag bra! SItter framför datorn nu och väntar på att insulinet ska ta slut så jag får byta ampull, tar nog bara en halvtimme eller så, så då är det väl läge att laga lite mat. Har ingen inspiration till matlagning idag, det blir väl korv med bröd eller något enkelt iallafall. 

Var hem till mammsen igår och vi kikade på hela två filmer, vi hade iallafall tur med vädret igen och aristocats, det var mamma som hade beställt dessa!!! Aristocats var roligare än den första filmen, tycker det är synd att uppföljare till filmer alltid blir sämre... Sedan är det så också med böcker som blir filmer tillexempel att man alltis bör läsa boken först, eftersom den är oftast bättre. Ta "Ps. jag älskar dig" Boken är grym och filmen är bra den med men den berättar inte samma underbara berättelse som boken gör. Skulle gärna vilja att böcker som Davis Peltzer har skrivit skulle bli till film, fast det kanske inte går med tanke på hur denna arma lilla pojke blir utnyttjad och hatad av sin närmaste... Tänk när de försökte gasa ihjäl han i badrummet, usch!

Nej nu ska jag ta tag i maten och gråta en skvätt till Extreme home makover, fattar inte att jag lipar varje gång...hahah! 

Regn får en tänka...

På andra sidan jorden, på andra sidan stan finns ingenting att göra, så jag har sovit hela dan… 

 

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se, jag drar mig sakta undan och solen verkar följa med. Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är, det regnade idag och det finns säkert en mening med det. Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter och jag sitter vid fönstret i min lägenhet och blickar ut över stadens alla ljus. Och här sitter jag, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla jag och spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan. Jag vet vad som måste göras men ändå så sitter jag kvar här. Och det skrämmer mig att det inte leder nånstans. Jag vet att måste ta steget…

     

 

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut men jag har faktiskt börjat om på nytt. Du är kvar med samma folk, kvar med samma man och lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder. Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus. Det är att leka med eld när du drar upp det här igen för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara, jag gav upp för länge sen…

 

 

Sen är jag så jävla feg att jag viskar men du hör säkert ingenting alls...

 

 

 




  

 

 


Hemmakväll

Igår kväll så beslutade jag och syster oss för att hyra diverse filmer och bara mysa framför teven. Tre filmer fick vi ihop tillslut, den första sög (en svensk), sedan kikade vi på (jag på, syster somnade mitt i filmen) Bröllopsduellen - den var iallafall sevärd och rolig! Sist kikade vi på Twilight, det var syster val så då vaknade hon upp mitt i koman ;D Jag är inte nått stort fan av overkliga filmer, där det sker saker som absolut inte kan ske in real life. Men tyckte att filmen var ritktigt bra! Så med en kort sammanfattning av kvällen var att ju mer klockan blev på natten, desto bättre blev filmerna, eftersom vi såg alla på en gång.

    

Kanske man ska göra ett bankärende idag, eller....?? hahah

sluta regna!

Och regnet det bara öser ner... Allvarligt det har spöregnat hela dagen! Finns ingenting som man kan ta sig för med heller här hemma. Och jag som har fixat balkongen med blommor och grejor så att det skulle vara nice att sitta därute, men det är ju på tok för kallt! Igår kväll blev det en kväll framför teven, filmen Alive visades och om jag ska vara helt ärlig så visste jag inte att det var en sann berättelse, shiit! Innan den filmen såg jag en film som ja inte hade sett på ett bra tag, brokeback mountain men orkade dock inte se klar hela, men bra är den! 


Enbrabutik.se

Sjung om studentens lyckliga dar... Jaha då ver det avklarat och kallt som F.A.N var det också :( Bokstäverna höll iallafall in i det sista! Än en gån...Grattis Lillasyster! 

Fick en armband igår av Marie m. familj! Skit läckert, syrran fick både halsband och armband som ser ut som blommor, lägger ut lite bilder här...Vill ni se flera olika typer av dessa smycken så kan jag rekommendera kusin Maries sida: www.enbrabutik.se! 

 
Detta smycke ser ut som en tattuering på armen, kan även bäras på fotleden... rekommenderas till er som inte vågar/vill göra en riktigt tatto!
          

Nu sitter jaga och filurerar om jag ska ta och ta en sväng till Sandviken och till hemmakväll och just ha en riktig hemmakväll! Dock alldeles för mig själv, men får se hur jag gör. Eftersom det är nå fel på sändningen på femman och trean får jag hålla tummarna för att det är något annat bra på teve... Annars blir det väl en tripp till Sandviken. 

Lovelife- nej men va?! Ole dole doff... finns alldeles för många karlar att välja bland! :P
Midsommar närmar sig men stora steg, ännu inga planer på vad jag ska göra, jag får vänta och se vad som händer!

Nu duschen!

Dumt med REA!

Halli hallå! Dagen har spenderats i Gävle på stan, där jag gjorde diverse fynd (anser jag själv). Inte nog med att jag hittade en massa saker till mig själv, hittade också lite saker till syster ;D Tacka vet vi reor.... Haha! 

Pappan kom hem idag, så gjorde honom sällskap till stugan och systemet :D Längesen man träffade honom nu :/ När man inte får träffa sin pappa på ett tag så inser man hur mycket han egentligen betyder för en, trots att vi har våra småbråk ibland... Men älskar min pappa, världens bästa (nickname BLOMMAN). <3

Syster tar studenten imorgon, så först blir det stadsparken och sedan lite fest och middag hemma hos dem. Håller tummarna för att det inte kommer att regna imorgon ! Syster har nämt någonting om att hon ska prata på scenen, hoppas hon inte gör bort sig för all del, då skäms storasyster, men usch vad stolt jag kommer att vara över henne imorgon. Duktig du little SIS!
 

Lägger in lite foton från dagens fynd! 

Från Cubus

Från H&M och skor från skopunkten

Skor från skopunkten/Klänning H&M och byxdress från Kappahl

Sommar från Lindex

Gina Tricot

Nu har jag iallafall en ny garderob inför sommaren, YES! 


We made you

Shit vad jag diggar den låten trots att jag aldrig har varit ett fan av eminem, men den här låten kommer jag att spela heeeela sommaren lång! 

Lite uppdate about jobs! Har tackat nej till flera intervjuer pga att de ligger aningen för långt bort! Men har hittat ett graviditetsvikariat i Dalarna som jag håller tummarna för, och om jag mot förmodan skulle ha den turen att få jobb där blir det att pendla 6,7 mil per dag. Men det får jag ta, jag klarade ju av att åka fram och tillbaka till Bomhus i sommras och under hela utbildningen, så det ska förhoppningsvis inte vara några problem. 

Annars så mår jag underbart, varför har man varit så anti pump under alla dessa år. Så nu har jag helt slutat med depressionsmedicinerna, inte för att doktorn tyckte det, men jag vet själv att de där tabletterna sätter griller i huvudet på en och jag blev itne direkt gladare av dem, inte heller så försvann mina panikattacker, har inte haft en sådan sedan jag satte in pumpen :D Underbart, jag kan gå bland folk utan att svettas mängder och vara orolig... Har några symtom kvar, men de är inte ens märkvärda! Sköööönt!  I dont like pills! Så nu ätar jag bara medicinen emot mitt kolesterol :( 

Åkte ju in och storhandlade med mor min ;D Blev iofs inte så mkt, men hittade också ett par till sandaler, så nu har jag olika diverse skor för hela sommaren! Lägger ut lite bilder så småningom...

Nej nu är BB som gäller, tack och godnatt!

Buss

Är på G till sandviken nu... Ska åka buss!! Hur längesen som helst, sist jag åkte buss, var när jag och Marre var ut med grabbsen i Gävle och det var ett bra tag sedan! Ska ta bussen in till mor eftersom vi har bestämt oss för att åka och storhandla mat, nu när skatteåterbäringen kom ("Prisa Gud") Äntligen slipper mitt kylskåp och min frys stå ekande tomma. 

Har suttit och tittat på Spencer och Heidis bröllop från the Hills, och då slog det mig...Lauren Conrad - kan man bli fräschare än henne?!? Shit, hur orkar människan sminka sig och klä upp sig varje dag, tur att det finns bilder på henne som visar att hon kan se ut som en vanlig svensson också! Lägger ut lite bilder Nedan!! 

                

SHit måste rusa till bussen, ska kolla upp hur jag kan få tag i hennes bok, den verkar ju inte säljas i Sverige, nån som vet?!


Vi ses när vi ses!!

Sommar och minus grader!

Som en ko på grönbete... Det är just precis så det känns just nu, vilken känsla! Inga måsten dessa veckor innan arbetet börjar, bara slappa och ligga i solen, om det nu kommer någon sol, för just nu sitter jag fullt påklädd men fryser ändå. Mamma fick hem 10 kubikved igår, och träningsvillig som man var så tog jag tag i saken i egna  händer, och började stapla tills det var dags att hämta mammsen på arebetet. Sedan fortsatta vedstaplingen på eftermiddagen, "det här gör vi klart idag" sa jag. Morsan trodde inte alls på mig, men efter nån timme med hårt slit och en lillasyster som gnällde över PRECIS allt. "Jag får ont i magen när jag böjer på mig, jag vill ha fika, jag orkar inte osv."

Syster ja, hon tar ju studenten nu på fredag, hoppas på fint väder!


OUT!

KANDIDAT

Såja då har man tagit kandidatexamen i munhälsa ;D Liiiiiiite bättre än de vanliga tandhygienisterna, YES!!! Fick blommor av fröken och en fint diplom som nog kommer att ligga och skräpa i nån låda nånstans...Lite nervöst var det inför föreläsningen, men det gick bra :D Blommorna fick mamma eftersom hon bjöd på maten för dagen! 

Imorgon ska jag ge mig själv en riktig utmaning, jag ska nämligen cykla till sandviken!!! Shit vad jag kommer att ha träningsvärk efter imorgon kan ja tänka :-S Men det kommer nog gå bra, i guess and hope!

Nej men nu när självförtroendet är på topp så lär jag hitta på något roligt, som att kika efter om det finns nån resa kanske?! 

Gymmet

Det blev ett fys-pass på gymmet idag, lite armar på slutet också. Shit vad trött jag var efter cyklingen kunde inte ens tala, körde intervall träning så det tog på krafterna. Som tur var så var det lugnt på gymmet, jag och några till bara :D 
Har bytt slang och nål idag, satte den långt ner denna gången, så den inte sitter direkt på magen, utan under ölkaggen! Så får se hur det går med byxor osv om den kommer att skava eller så, annars får jag väl byta ställe bara. Pumpen hade jag på ryggen idag på gymmet, såg kanske lite konstigt ut, men ja är inte bitter! 

Imorgon är den dags för öppen föreläsning inför lärare och forskare, vi ska tala om vårt examensarbete, så sedan är det sommarlov!!! Yes yes.. Men det skulle ju blir skitväder nu i veckan och helgen, sä jag får ta och hitta på något roligt utan solen :/ 

Syster bjuder på maten idag, sklle visst bli fisk eller nått, bra mat för mig! Först mste jag ta en kalldusch och fixa till mig lite innan jag ska cykla hem till mamma, ska faktisk ta fram cykeln och se om det finns nå luft kvar i däcken...Hoppas!!!


DUDE!

Storvik lever

Massa folk, bilar, cyklar och hundar passerar min lägenhet ikväll, inte en lugn stund. Imorgon ska jag ut och prova att springa med pumpen, var upp till sjukhuset idag och fjäska åt mig ett bälte jag kan ha på mig när jag springer, så jag inte tappar pumpen. Men nu är det dags för lite situps och vindrutetorkare! ;D Imorgon är jag ledig, såååå skönt så jag ska in en sväng till gymmet tänkte jag och sedan tänkte jag även passa på och sola lite eftersom de närmaste dagarna ser ganska mörka ut ;/ 

Vill bara säga det till er som dricker och äter light produkter, ät inte sånt skit, köp det inte ens... Inte ens läkarna rekommenderar dessa produkter för oss diabetiker, det är bara en massa tillsatser och hemska kemikalier!!!

Nu måste  jag börja skriva på min läxa jag fick av kuratorn, min måste/vill -lista! Fick ännu en tid hos henne, vet inte hur långe jag ska behöva gå dit, men det känns alltid bra när jag väl är där! :D Händer i helgen då? SKulle behöva ta en krogrunda det var ju ett halvår sedan eller så?! Öppen för förslag....!!!!

Ta det lugnt därute nu! Nu ska jag se på Boston TEaparty!

_

Har beställt lite kläder över internet... så får se hur de ser ut när de dyker upp :D Iofs är det kanske bättre att prova kläderna i affären innan man beställer, men finns inte kläderna i affären och endast på internet så blir det lite svårt! Vi får se vad det blir skickade efter en klänning, lite olika toppar och ett par jeansshorts. Ja behöver lite nya toppar för att dölja pumpen så fick välja sådana som döljer den bättre än andra!

Nu är det bara onsdag kvar i skolan, sedan har jag även fått kontakt med en skola som jag ev ska vikariera på efter sommaren, så vi får se vad som händer ;D Såg alldeles nyss att jag hade fått besked från växjö att de villa träffa mig för intervju, men ska fundera över det.. Sökte lite jobb igår också...



RSS 2.0