Fredag 31

Så där ja´ då var det över för denna gången. Sista dagen på sommarvikariatet och rätt mycket nytt har jag fått varit med om, massa olika patientfall och jag har även fått provat på att segla på havet ;D 

Känns lite trist att augusti kommer att bli en lugn månad och där fokuset kommer att ligga på träning varje dag. Träningen börjar imorgon redan, då ska jag ge mig ut i skogen här vid stugan. 

Har tagit med datorn upp hit, så jag och mor&far har kikat på filmen Marley och jag som är en film som gör en tårögd. Igår blev det film hos malin i hennes egna biosalong. Det blev the hangover - sjukt rolig film, precis min humor faktiskt! Se den!

Nästa helg bär det av till Gbg för diverse utflykter och konserter! Ska iväg och se Madonna och besöka Lisebergs nöjesfält! :D Mycket roligt, det ser jag fram emot. 

I veckan som kommer blir detg klippning och sligning - dags för en makeover och det behövs säkerligen!! Nej nu ska jag gå och lägga mig i väningssängen här i stugan, min egna säng i friggeboden är nog iskall.. Simma lugnt!


Tripp till Ockelbo

Idag följde jag med mammsen till Ockelbo eftersom vi var tvungna att hämta hem deras nya Audi A4 ;D Jag vet en som är lycklig iallfall, syster kommer aldrig att klivva ur den bilen. Väntar ´på att hon ska komma hem från jobbet så jag kan få åka en sväng med tösen... :D
Nu är jag tillbaka på arbetet igen, trist med sista veckan men ser fram emot lite semester nu i augusti, blir nog mycket roligt ändå! Taggar utgång i helgen, någon som är på?! Hör gärna av Er!!!

Nu tycker ja att ja hör modan glida in på grankottevägen så det är dags att ta sig ut så man hinner på sig en provtur i nya bilen ;D Tack och bock , aningen tjock

Tider med Albas damlag

Efter att ha letat igenom gamla alba-lagfest-bilder så kan jag härmed konstatera att jag inte alls blir bra på kort :P Haha!


Försöker att imponera på laget med att visa hur VIG jag e´


Här tror jag att ja och Sara spåra?!


Absolut första lagfesten med gänget, GUD va liten jag var


Jag kallas inte Biffen för ingenting


Ölspel på G - kungen på floden HON sitter i mitten


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

regn 15 grader

Städade undan lite i köket idag och höll på att slänga en femhundring, dålig koll på sina pengar har jag alltså..ajaj! 
Har spenderat denna dag mest i sängen med ipren och näsdukar och halstabletter.. Hoppas att jag blir frisk snart! 

Sommaren måste ju vara en av de sämsta på flera år, det regnar minst 10ggr om dagen och termometern når knappt upp till tjugo strecket! Hoppas att augusti kan ge några härliga soliga dagar då jag är ledig ;D Men man ska väl inte hoppas på för mkt, men man kan alltid hoppas! 

Får ta upp träningen i veckan nu efter sjukdomen, får snacka med PT och se vad hon säger. Tufft blir det säkert men det ska jag väl klara av?! Please be nice! 

Nu åter till sängen eftersom jag ska upp tiiiiidigt imorgon ;D 

Lördag 25/7

Ligger i sängen och kollar på alla The Hills avsnitt än en gång, fanns inte så mycket annat att göra. I morse kollade jag halsen, och såg att jag eventuellt också har fått halsfluss.. hade en massa vita prickar i halsen. Jag knapprar tabletter nu så att jag kan jobba sista veckan. På tisdag ska jag även segla, vi har ju blivit bjudna på det, första gången ja ska segla, hoppas att havet är lungt ;P Jag vill inte falla i, men tror nog att vi får flytvästar som tur är. 

Ingen utgång denna helg, men nästa ska det absolut bli! Så ska väl försöka leta upp lite festsugna människor och ta tag i saken! (inte staken :P) Hoppas att alla ni andra som ska ut inte kommer att sakna mig, trots att jag var sååå roligt sist jag var ut. Kanske inte min syster tycker då ja på vägen in hade försökt att förklara hur mycket jag älskade henne och att hon är världens bästa...haha. SÅ går der om man dricker sina egna drinkar :P Anna "svampen" Larsson YEEES

I veckan ska jag beställa tid för färgning och klippning, en liten sommar makeover är jag värd! Så har luskat fram lite bilder på frisyrer som jag kan tänka mig så ska iväg och beställa tid i veckan ;D Det var år sedan jag klippte mig hos en frisör tycker jag, shiiiiiit.. Hoppas att jobbar pengarna kommer den tid de har lovat så jag kan göra av med lite pengar när jag drar till GBG i augusti. 

Har kanske fått med mig Sandra till Oslo, Norge också ;D Vi ska ner på en visit till Jocke, festa och umgås med pojkarna där nere! Då blir det fest!! OSLO här kommer vi! 

.....over and out

sjuker...

Fått flunsan...  

Så denna helg ska jag vara för mig själv och hålla mig borta från folk! Så ska nog plocka ur alla kökskåp och städa/diska allt i dessa skåp, mycket jobb med andra ord. Om vädret är dåligt så blir det väl att kika på lite film om kvällarna, lite roligt måsta man få göra nör man är sjuk. Hann med att tvätta lite kläder idag iallafall så den punkten kan jag bocka av ;D 

Detta suger!

Stolt!

Just nu är jag riktigt stolt över mig själv!

näääheee

Yes, klarade av denna sega dag med på jobbet. Trots att jag redan vid lunch funderade på att gå hem, inte för att ja inte orkar jobba, utan det är så att jag nog håller på att bli sjuk igen (peppar, peppar) Har ont i alla ledar, till och med ögonen gör ont! Har proppat i mig tabletter så nu hoppas ja att det ska lösa sig iaf ;D

Imorgon kommer Persson/Svensson upp till stugan, vi ska grilla och prata skit! Det ser ja fram emot!
Nu ska ja ta och lägga mig på soffan och kika på burken! Vi hörs!



YES

Första kastet med kastspö - och vad får man upp en abborre ;D Yes! Det måste ha varit hattens förtjänst....

Igår blev det en heldag med Blomkvist-släkten... Gammelmoster hade fyllt och lillkusinen hade även han fyllt 9 (kanske inte så liten ändå) Gammelmoster har något form av handikapp som gör att hon gör en massa roliga saker, som hon själv är medveten om, tex när hon läser en bok eller en tidning så brukar hon ringa in alla och, haha!
Robin var som en fisk i vattnet, ja satt han även i kanoten och ta me fan så kunde han paddla han också! :D

Idag blir det till att städa lite i lägenheten och eventuellt åka och handla lite mat. Jobbar varje dag denna vecka till 5. förutom idag och på fredag då jag slutar vid 4!

Nusa´

Nu sitter jag på jobbet, endast en timme kvar för dagen. För tillfället är vi tre pers som arbetar - SKÖNT!
Har tackat nej till dalarna nu iallafall så nu får alla som vill och kan hålla tummarna för att ockelbo vill ha mig! ;D

Igår var en riktig trevlig kväll, in till gävle för mat på church street och sedan harry potter 2,5 h ;D Mäktigt trött när jag väl kom hem igen. "Tre cowboys, ah ah ah"
Malin och Micke har biljetter till Madonna i augusti, sjukt sugen på att hänga med ner, liseberg och lite andra grejor ska också hinnas med, självfallet!!!

Nej nu kallas jobbet! Men nu vet ni att jag inte kommer att flytta till Dalarna på ett tag iallafall! Kyss och kläm

PS. EFter jobbet ska ja hälsa på tess , vi ska tillsammans med ellen lira lite minigolf och har det allmänt trevligt!'' Peace

Ångest med STORA bokstäver

Guuuuud, kan inte tänka klart! Tänker bara på de där jobben, skit svårt är allt just nu verkligen..Längesen man kände av den här ångesten som man får. Har ringt till mamma 100 grr idag, men vi kommer aldrig fram till något, men hon är ett moraliskt stöd. Mammas råd var att "gå och lägg dig och tänk inte alls" haha, bra där!
Varför ska det bli såhär, kul att man är eftertraktad och att man redan har gjort sig ett namn inom tandvården trots att jag aldrig har arbetet innan. Det är nog pga min underbara charm, haha, som de fått reda på en! Eller så gör jag väl ett jedrans jobb när ja väl arbetar, jag är kungen på kliniken just för tillfället ang. mandibular - anestesi! Yeeeeees!

Imorgon kommer familjen och hämtar upp mig efter arbetet och så ska vi till Dalhalla på Rhapsody in rock, det blir säkerligen kallt men kul! Så det blir sommarens familjetripp det ;D 

Dagens bästa: Andreas chokladkaka - himmelsk god!
Dagens sämsta: Jobberbjudanden som ger en ångest om vad man vill och så...

....Snart endast två veckor kvar i Hofors.... Dagarna går fort när man har skoj!
Sedan vill jag Gratulera Bettan än en gång som kommit in på Käftis i Sthlm, SÅJA det gör hon bra! 

Neeee vad ska man göra?! Ångest ångest ångest

Gnatt!



vägkorsning

Tackade ja till ett jobb i går, tror du inte att de ringer och erbjuder mig ett annat idag, närmare… Så imorgon blir det till att sitta i massa telefonsamtal med klinikchefer… Känns just nu som att det alternativ som ligger närmast är bäst!

 

Jag håller er intresserade uppdaterade, i vilket fall som helst så är ja inte arbetslös! ;D


sol, värme och bad - NOT

Sverige måste just nu vara det land som tar in mest "brun-utan-sol"-produkter... kan vädret bli sämre. Stackare som har semester när regnet regnar i horisontellt :P Alla solarium är proppfulla med ungdomar som skäms för att erkänna att de inte har råd att åka utomlands och steka på playan. Folk tar fram vinterjackorna och pälsluvan och tänder massa värmeljus för att få känna hur härligt varmt det kan vara en vanlig dag i juli. Volymen på ipoden höjs och några goda gamla låtar spelas upp för att tänka sig tillbaka då det en gång var varmt i sverige. Den som lyssnar på "rullar fram" är troligtvis nån stackare från Hofors :P HAhaha... har aldrig tyckt den låter varit särskilt bra

Kan man tända en engrångsgrill inomhus? Den frågan ställde jag mig själv idag. sugen på grillat och potatisgratäng, men efter lite tänkande så sket ja i grillningen, tänk om brandlarmet går, just det ja brandlarmet, ska kanske byta batteri i det och hänga tillbaka det, har "råkat" dragit ner den i från taket så nu är det nästan ett s å stort hål så att jag kan se grannen däruppe! 

Finns det något positivt med regn? Jo, gatorna blir rena och fina, allt pollen försvinner (om det inte redan har det), alla svennar får ett samtalsämne nämligen vädret, råttorna i våra kloaker kanske druknar så vi slipper dem? 
Uteliggare får lite vatten på sig och blir förhoppningsvis lite renare. Kan du komma på flera kloka ideer om det finns något mer positivt med regn? 

Men just nu så känner jag inte för att dansa....

Rullar fram...

Jo, både jag och dagarna rullar framåt ;D Har nog kanske kommit i det här med att jobba nu, och det går även mycket bra! Ska ringa lite samtal imorgon, håll tummarna!!!
Nu är jag frisk iallafall och har också förtjänat mig ledighet nu  fredag-söndag. Ska ut på lördagen till eltebo och fira fr.a kusinen men lite annat smått och gott också ;D Syster blir chaffis så får ta den efterlängtade groggen på över...ja jag vet inteh ur längesen den var ja sippa på lite alkohol.
HAr även fått tag i lite bildelar till bilen idag, hoppas att de hör av sig imon!

Efter arbetet idag var jag lite sällskapssjuk så följde med mamma till sandviken på en gång, så det blev matlåda i bilen, tur att vi tog min bil, för er som itne har åkt i min pärla så har jag nämligen uppfällbara brickor i baksätetet, Yeeeees! Nu sitter ja på Grankotten och har inga planer på att åka till min lägenhet och sitta själv och glo, blir nog kvar här hela eftermiddagen och umgås lite med familjen, syster kommer väl hem snart från IKEA hoppas jag, får se om hon fixat personalrabatten idag då, då kan man ju ta en sväng in till valbo någon dag ;D

hej hej

Tisdag

Jaha, veckan började ju inte bra, när man för en gångs skull är uppbokad med jobb så får jag feber!! Jag som skulle tjäna storkovan denna sommar, nähe! Så två dagar borta från jobbet men hög feber och en massa utslag över hela kroppen - nässerfeber? Nej morsan ringde  imorse och vi konstatera båda att det måste vara jordgubbarna som har gett mig en massa utslag över hela kroppen! För idag är de flesta utslagen borta ;D

Vädret suger... jag vill utomlands, kan tjata hur länge som helst, men nu vill jag verkligen sticka ut och resa!

Sista dagen innan....

Denna vecka har ändå gått lite segt tycker jag, men nu är den slut och arbetet sätter igång imorgon! Upp i ottan och fixa allt innan man får sätta sig i bilen och köra till hofors. Kan tänka mig att jag kommer att vara helt slut efter dagen, "men det blir bättre och bättre dag för dag". 

Igår umgicks jag med Emma och Tessi, blev lite badning ute i Norbyviken - Skönt! Solen tittade även fram när vi låg på bryggan! Annars så ser det ut som att vädret inte kommer att vara det bästa nu i veckan, men vad gör v'l det när jag ändå bara ska sitta inomhus och glo in i folks munnar?! 

Tessan kom även förbi i gårkväll på en visit, sedan åkte vi och tog oss ett kvällsdopp, och kallt som F*N i luften så hackade tänder hela tiden under badningen, eller rättare sagt doppet, för mer bad blev det inte för vi höll på att frysa ihjäl! Tess och jag diskuterade lite om hur jag ska göra om jag får tjänsten där jag har varit på intervju, funderar väl att förflytta mig till Falun då eventuellt, då skulle vi bo mkt närmare varandra ;D Men får avvakta med flytt osv, min lägenhet blir inte svårsåld iallafall! 

Syster stod för lunchen idag, men hon stack direkt efter för att slippa diskningen, så det fick jag göra.. Men ja är int bitter! 
Nu blir det till att äta upp alla jordgubbar jag rensade igår och lägga mig raklång på soffan och bara njuta av de sista lediga timmarna för juli i år :D Snart är det jul, tänk var året går fort!! JAG VILL TILL THAILAND!

fredag

Svårt att få tvätttid i denna förening, men nu är jag äntligen klar... somnade visst till så höll på att glömma bort mina kläder nere i källaren, men nu är jag klar och planerar att ta en sväng till grankottarna, daddy is home! :D 

Men nuj känner jag mig låg, dags för socker!

Anställningsintervju - underbart läge

Idag har jag & syster varit i Säter, Dalarna. Jag skulle nämligen på anställningsintervju... Tillslut så kom vi fram, och syster som var så smart att ta med sig badkläder så hon kunde ju ta sig ett dop när vi kom fram till kliniken, eftersom kliniken ligger precis vid en strand och en stor sjö. Fy vad fint det var där, så medans hon badade och solade i en timme så blev jag grillad inne på kliniken, där det var sjukt varmt! Hade liksom sett framför mig att själva intervjun skulle bestå av mig och klilnikchefen och en till i personalen, men nääääh. Jag och fem anställda, grillad!!!! Nej men ja tyckte det gick jätte bra, och får jag itne jobbet så har jag fått mig nya erfarenheter av sådana intervjuer iallafall! SKulle antingen få beskedet nästa vecka eller om några veckor beroende på om de hittat rätt efter nästa vecka annars får ja vänta tills chefen har haft semester. 

På måndag börjar jag jobba i Hofors, får se om jag kommer ihåg hur det känns att arbeta!! Har för det mesta suttit i studieböcker under detta år som gått. Känns lite tungt att börja 7 på morgon och sluta vid 5, men det ska väl gå det med, tror att det kommer att flyta på bra under dessa fyra veckor. 

Nu ska jag ta cykeln och åka och hälsa på mamma och prata lite med henne, försöka få med henne och bada, eftersom det är för varmt för att göra någonting annat! SÅ på med lite solkräm och en bikini så bär det av till närmaste sjööööö! Tack och hej leverpastej!

RSS 2.0